Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα ο Σακίλ Ο’ Νιλ φέρεται να είναι ανάμεσα στους έμπιστους ανθρώπους του νέου επενδυτή της ομάδας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα μεγάλο μπασκετικό όνομα στη Νάπολι! Ο Σακίλ Ο’ Νιλ φέρεται να είναι στην ομάδα των έμπιστων ατόμων του νέου επενδυτή - ιδιοκτήτη των παρτενοπέι.
Συγκεκριμένα, η ‘’il matino’’ αναφέρει ότι έχει ολοκληρωθεί η αγορά του 66% των μετοχών της ομάδας από τον Ματ Ριτζέτα και του ομίλου του.
Ο τέως σούπερσταρ του ΝΒΑ είναι συνεργάτης του Ριτζέτα και στην ομάδα που εντάσσεται στο πρότζεκτ της απόκτησης της Νάπολι. Μάλιστα, αναφέρεται ότι θα έχει και στην κατοχή του ένα μικρό ποσοστό, όπως και τα άλλα άτομα τα οποία είναι μαζί του στο μικρό αυτό team των ανθρώπων που θα είναι δίπλα στο Ριτζέτα και θα χειρίζεται πλέον τις τύχες της ιταλικής ομάδας.
Στο σχετικό δημοσίευμα μάλιστα, αναφέρεται πως αρχικά υπήρξαν φήμες ότι στο γκρουπ του Ριτζέτα ήταν ένας άλλο τεράστιος σταρ του παρελθόντος, ο Μάτζικ Τζόνσον. Ωστόσο αργότερα διαπιστώθηκε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει με όλες τις πληροφορίες να καταλήγουν στο πρόσωπο του πρώην άσου των Ορλάντο Μάτζικ.
Ο πρόεδρος του αστυνομικού κλάδου της συντεχνίας «Ισότητα», Νίκος Λοϊζίδης, απέστειλε επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας, μέσω της οποίας εφιστά την προσοχή όλων των φορέων και ζητά να απαγορευθεί η μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων για τη νέα σεζόν (2025-2026).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/08 @ 09:09
Ο Αλεχάνδρο Μπαλντέ της Μπαρτσελόνα έκανε μια σπουδαία κίνηση.
12/08 @ 08:22
Ο Ματς Χούμελς αποχαιρέτησε τα γήπεδα στο αγαπημένο του Signal Iduna Park, όπου κάλεσε τη νέα του κοπέλα αλλά όχι τον 7χρονο γιο του και η πρώην γυναίκα του έγινε έξαλλη.
12/08 @ 08:09
Πάρτι έστησαν οι ποδοσφαιριστές της Πόρτο στο «Ντραγκάο», επικρατώντας άνετα και χωρίς δυσκολία με 3-0 της Γκιμαράες, στην πρεμιέρα του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
11/08 @ 23:55
O Κριστιάνο Ρονάλντο και η αγαπημένη του Χεορχίνα αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον Πορτογάλο να ξοδεύει ένα μεγάλο ποσό του δαχτυλιδιού να... ζαλίζει.
11/08 @ 23:10
O Τζίτζι Ντοναρούμα αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που αποδεικνύει και το γεγονός πως έμεινε εκτός αποστολής για το Σούπερ Καπ με την Τότεναμ.
11/08 @ 21:09
Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Μίλαν τα βρήκε με τον Ράσμους Χόιλουντ και πλέον απομένει το deal με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
BEST OF THEMASPORTS