Πόλυς Χαραλάμπους

Παραμιλάμε όλοι για τον Άρη και για το ότι θα έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις στην φετινή σεζόν. Είναι στιγμές, που η ομάδα της Λεμεσού, είναι… «φοβητσιάρικη» από την μέση και μπροστά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όμως, παρατηρούμε ταυτόχρονα, ότι ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να είναι «άρρωστος» αγωνιστικά. Δεν τους βοήθησε ούτε το «χάπι» ψυχολογίας της περασμένης εβδομάδας, με το «διπλό» επί της Ανόρθωσης, για να βγάλουν ισορροπημένη εικόνα στο χθεσινό ματς του ΓΣΠ.

Έγινε πολύς λόγος την καλοκαιρινή περίοδο, για την άφιξη αρκετών νέων παιχτών. Όπως και το ότι… ξύπνησαν μερικοί από τους περσινούς (κυρίως ο Τσεπάκ), όμως η πικρή αλήθεια είναι πως ούτε ο φετινός ΑΠΟΕΛ εκπέμπει… εμπιστοσύνη.

Επιμένουμε, ότι όχι μόνο κάποιοι από τους παλιούς, αλλά και κάποιοι από τους νέο-προσληφθέντες παίχτες, δεν έχουν το «πακέτο» για να φοράνε την βαριά φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Μια μερίδα οπαδών επιρρίπτει ευθύνες στον Σωφρόνη Αυγουστή, θεωρώντας ότι δεν κάνει κάποια πράγματα σωστά, γι’ αυτό και απώλεσε την δυναμική και τον χαρακτήρα της διεκδικήτριας η ομάδα.

Φυσικά και έχει ευθύνες ο Λεμεσιανός τεχνικός. Όμως, αν αποφασίσει ο Πρόδρομος Πετρίδης, να τον φωνάξει να του πει «κάπου εδώ χωρίζουν οι δρόμοι μας», όποιος κι αν έλθει θα είναι «μάγος» για να καλύψει και να διαχειριστεί τα σοβαρά ελλείμματα που έχει η ομάδα;  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα-ThemaSports
01/05 @ 21:05

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα

Τη στιγμή που εκκρεμεί η οριστική απόφαση με το θέμα της βόρειας κερκίδας στον «Αρχάγγελο» ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...-ThemaSports
01/05 @ 16:14

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά, είναι αναμφίβολα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι δεύτερος σε συμμετοχές, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Μπέλετς που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια!

Αήττητο για σχεδόν 9 χρόνια-ThemaSports
30/04 @ 20:12

Αήττητο για σχεδόν 9 χρόνια

Από τον Δεκέμβριο του 2015 έχει να χάσει από την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...-ThemaSports
30/04 @ 13:19

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στις 11 Μαΐου.

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»-ThemaSports
29/04 @ 19:22

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»

Εξάντλησαν τα εισιτήρια τριών κερκίδων του ΓΣΠ οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ για το ματς με την ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ