Ο παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής, Λοΐζος Κακογιάννης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τα ευρωπαϊκά ματς Απόλλωνα, Ομόνοιας και ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

Για το ματς του Απόλλωνα με την Βαντούζ: «Θεωρώ ότι για τον Απόλλωνα είναι μία κλήρωση ευνοϊκή που είχε, όμως στο ποδόσφαιρο αν δεν ιδρώσεις μέσα στο γήπεδο και δώσεις τα μέγιστα δεν μπορεί να βγει και το εφικτό αποτέλεσμα. Για το συγκεκριμένο ματς, είναι μία ομάδα άγνωστη. Θεωρώ ένας καλός Απόλλωνας μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Για τον όμιλο του Απόλλωνα, θεωρητικά και ξέροντας τις ομάδες, θεωρώ ότι είναι ομάδες που Απόλλωνας αν παρουσιαστεί όπως έπαιξε με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, πιστεύω ότι μπορεί να προκριθεί και να περάσει παρακάτω».

Για την ΑΕΚ: «Για την ΑΕΚ και την Ομόνοια, θεωρώ ότι ρεαλιστικά είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα, όμως υπάρχουν οι δυνατότητες. Για την ΑΕΚ, υπάρχει και μία έξτρα δύναμη με την παρουσία του κόσμου στην «Αρένα», όμως ήταν μία δύσκολη κλήρωση. Εννοείται η ΑΕΚ θα το παλέψει και θα παρουσιαστεί όσο καλύτερα γίνεται. Για τους παίκτες είναι ξεχωριστό παιχνίδι, είναι διαφορετικό και είσαι συνέχεια συγκεντρωμένος και στην πρίζα».

Για την Ομόνοια: «Θεωρώ ότι είναι αρκετά δύσκολος όμιλος, η πιο εύκολη ομάδα του ομίλου θεωρητικά είναι η Σέριφ. Όμως τέτοια παιχνίδια είναι που γίνεσαι καλύτερος ποδοσφαιριστής, δίνει άλλο πρεστίζ της ομάδας. Θεωρώ όμως μέσα στο ΓΣΠ και με την αύρα του κόσμου, η Ομόνοια μπορεί. Κατά κάποιο τρόπο ήταν άτυχη η κλήρωση για την Ομόνοια, όμως είναι παιχνίδια που πρέπει να τα απολαύσεις».

Για τα οφέλη σε τέτοιους αγώνες: «Το όφελος είναι μεγάλο και οικονομικό και ψυχολογικό. Όταν είσαι ο αδύναμος δεν υπάρχει ούτε άγχος, ούτε πίεση. Κατεβαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και απολαμβάνεις το παιχνίδι και αυτό πρέπει να κάνουν οι ομάδες μας».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ThemaSports
05/05 @ 21:14

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Ο Γιαν Λέτσιακς δύσκολα θα παραμείνει στην Ομόνοια.

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…-ThemaSports
05/05 @ 17:33

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά στην Ομόνοια ο Σενού Κουλιμπαλί, στην συνέχεια βρήκε ρυθμό και αποτελεί πλέον αξιόπιστη επιλογή για την άμυνα.

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!-ThemaSports
05/05 @ 20:15

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!

Στις 15 Ιουνίου 2023 ο Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων είχε ανακοινώσει την παραίτηση του (άλλαξε απόφαση στην συνέχεια).

Τότε έκανε νταμπλ!-ThemaSports
05/05 @ 11:40

Τότε έκανε νταμπλ!

Η Ομόνοια φορτσάρει σιγά σιγά για το 3ο συνεχόμενο της κύπελλο

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ