Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Ο Λοΐζου έρχεται από το 20ο πρωτάθλημα της Ευρώπης στο 5ο ή το 6ο. Αυτή είναι μεγάλη διαφορά. Ο Λοΐζος το λέει και ο ίδιος. Καταλαβαίνει ότι δεν παίζει πολύ αυτή τη στιγμή.

Με τον Λοΐζο είδαμε έναν δημιουργικό ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, γρήγορα διαπιστώσαμε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης πως ανταγωνισμός είναι μεγάλος στα δεξιά. Είναι κρίμα που δεν παίζει αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γιατί οι αθλητές μασούν τσίχλα στο γήπεδο: Τα απρόσμενα οφέλη

Γιατί οι αθλητές μασούν τσίχλα στο γήπεδο: Τα απρόσμενα οφέλη

Το μάσημα τσίχλας δεν είναι απλώς μια συνήθεια των αθλητών. Έρευνες δείχνουν ότι μειώνει το στρες, σταθεροποιεί την εστίαση και ενισχύει την αντοχή στην καθημερινότητα.