Ο Αμερικανός σέντερ της Μονακό είχε υποσχεθεί στην Τουρκάλα δημοσιογράφο, Ντενίζ Ακσόι, ότι θα την κεράσει από τα αγαπημένα του ζελεδάκια, σε περίπτωση νίκης της ομάδας του στο Game 4 με τη Φενέρμπαχτσε. Κύριος με «Κ» ο Ντόντα Χολ...
Donta Hall sa gumenim bombonama po završetku utakmice 🍬
Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις από προπονητές μπάσκετ, αλλά και από βοηθούς τους. Άλλες φορές, με νεύρα και ένταση, άλλες με πάθος, άλλες πάλι με αστείες στιγμές που γίνονται... viral!
Heyecanı Salona Sığmadı!.. Bodrum Basketbol ile Bursa Antspor arasında oynanan play-off finalinde, Bursa’nın yardımcı antrenörü heyecanıyla tüm salonun ilgi odağı oldu. Maç boyunca yerinde duramayan Dilayda Erel’in o anları, Kent Haber objektifine böyle yansıdı… pic.twitter.com/Jx4OdRDDab
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε με 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν (2/5), για την πρώτη τους αναμέτρησή στα ημιτελικά του Champions League, με τον Κάραγκερ να είναι το πρόσωπο του αγώνα, αφού εμφανίστηκε… «τύφλα» στην συνέντευξη με τον Σάντσο!
Jamie Carragher had 8 pints, was knackered, and invited Jadon Sancho to do an interview 🤣
Ποδοσφαιριστής του Παναργειακού έκανε πρόταση γάμου μέσα στους πανηγυρισμούς για το Κύπελλο
Το ποδόσφαιρο. Τόσο απλά, τόσο όμορφα, τόσο διασκεδαστικά. Αντίπαλοι οπαδοί να περπατούν παρέα προς το γήπεδο και να φωνάζουν συνθήματα η μια πλευρά προς την άλλη, γελώντας με όσα λένε. Οι φίλοι των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπέρνλι παρέδωσαν τα απόλυτα μαθήματα κουλτούρας και αθλητικής παιδείας.
Μπορεί για μια ακόμη φορά στο MLS τα φώτα να έπεσαν στον σπουδαίο Λιονέλ Μέσι που μοίρασε πέντε ασίστ και σκόραρε ένα τέρμα σε ένα ημίχρονο, ωστόσο το γκολ της αγωνιστικής πέτυχε ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι!
Μια απίστευτη φάση έγινε σε παιχνίδι στην Κροατία. Στο παιχνίδι της Σλάβεν Μπελούπο με την Γκόριτσα, ο νεαρός Ντούρο Ντούλιο Ντέκιτς τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, Μπάνιτς.
«Μου είπαν οι γιατροί πως στην καλύτερη περίπτωση μου μένει ένας χρόνος. Στη χειρότερη κάποιοι μήνες. Θα το παλέψω όσο μπορώ… Ήρθα στη Γένοβα να σας δω για τελευταία φορά … Θυμάμαι με νοσταλγία αυτά τα υπέροχα πέντε χρόνια πou πέρασα εδώ 1992-1997 Σας χαιρετώ και σας ΑΓΑΠΩ!!» Σβεν Γκόραν Έρικσον, 5-5-24
Ένα βήμα πιο κοντά στους εκτελεστές του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους εκτιμούν ότι βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά και από τη σύλληψη των τριών προσώπων ηλικίας πενήντα οχτώ, τριάντα εννέα και τριάντα ετών.