Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης ήταν καλεσμένος στην Cytavision και στην εκπομπή «GoalNRoll»

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αν έχει ολοκληρωθεί ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ:«Έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας. Άλλωστε ήταν λίγες οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν, αφού από πέρσι είχαμε χτίσει μια πολύ καλή ομάδα. Αν βρεθεί, όμως, κάτι που θα είναι εξαιρετικό θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για την παρουσία του κόσμου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Είναι γεγονός πως ο κόσμος έχει δώσει έντονο παρών, αλλά πάνω απ’ όλα ήταν εκδηλωτικός και βοήθησε την ομάδα να φτάσει σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Ίσως φέτος να πίστεψαν πως μπορεί να είναι η χρονιά μας».

Για την απόφαση της ΚΟΠ για τους 17 ξένους: «Είμαι ένας χαρακτήρας που δεν δέχεται να μπαίνουν περιορισμοί. Είμαι ένας χαρακτήρας που ακόμα και στην δουλειά μου θεωρώ πως όταν υπάρχουν περιορισμοί δημιουργούνται και στρεβλώσεις. Άρα είτε 15 είτε 17 δεν με βρίσκει σύμφωνο. Θα ήθελα αν μπορούσαμε να έχουμε απεριόριστο αριθμό ξένων. Και να πω και κάτι ακόμα. Πήραμε την απόφαση για 17 ξένους πριν από έναν – δυο μήνες. Είτε θα έπρεπε αυτή την απόφαση να την πάρουμε πριν από έξι μήνες και να την εφαρμόσουμε το καλοκαίρι ή αφού την πήραμε πριν από λίγο διάστημα θα έπρεπε να την εφαρμόσουμε τον επόμενο χρόνο».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στέλνουν Aitor Fernández στην ΑΕΚ-ThemaSports
15/06 @ 08:30

Στέλνουν Aitor Fernández στην ΑΕΚ

Η ισπανική ομάδα με ανάρτησή της εύχεται στον Ισπανό Aitor Fernández, καλή επιτυχία για το νέο βήμα στην καριέρα του στην ομάδα της ΑΕΚ.

Αγιασμός και έναρξη προπονήσεων -ThemaSports
14/06 @ 11:30

Αγιασμός και έναρξη προπονήσεων

Στις 24 Ιουνίου ξεκινά η προετοιμασία της ΑΕΚ

Έξω φρενών στην ΑΕΚ για Μιλίτσεβιτς...-ThemaSports
13/06 @ 13:32

Έξω φρενών στην ΑΕΚ για Μιλίτσεβιτς...

Έντονα ενοχλημένοι με τον Άρη είναι στην ΑΕΚ...

Πόλος έλξης-ThemaSports
12/06 @ 20:14

Πόλος έλξης

Δεν χρειάζονται συστάσεις για την ποιότητα του Ιβάν Τρισκόφσκι.

 Ένας Καμπρέρα για όλες τις δουλειές!-ThemaSports
14/06 @ 21:35

Ένας Καμπρέρα για όλες τις δουλειές!

Ο Τσάβι Ρόκα απέδειξε ότι του αρέσει η εγχώρια αγορά με τις αποκτήσεις των Εκπολό και Δημητρίου, για φέτος. Πλέον μετά το κενό που αφήνει ο Ράφα Λόπες θέλει να τον αντικαταστήσει με ακόμη ένα γνώριμο ποδοσφαιριστή, τον Έντσο Καμπρέρα

ΑΕΚ: Την Δευτέρα 17 Ιουνίου η παρουσίαση Χουάν Φεράντο -ThemaSports
10/06 @ 11:46

ΑΕΚ: Την Δευτέρα 17 Ιουνίου η παρουσίαση Χουάν Φεράντο

Ενημέρωση απο την ομάδα της Λάρνακας

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ