Οι σοροί των Ντιόγκο Ζότα και Αντρέ Σίλβα έφτασαν χθες το βράδυ στη γενέτειρά τους και η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Βαρύ είναι το κλίμα από χθες στην Πορτογαλία, στο άκουσμα του τραγικού θανάτου του Ντιόγκο Ζότα και του αδερφού του Αντρέ Σίλβα σε τροχαίο δυστύχημα στην Πορτογαλία.
Ειδικά στο Γκόντομαρ, που υποδέχτηκε χθες το βράδυ τις σορούς των δύο αδικοχαμένων ποδοσφαιριστών, ενόψει της κηδείας που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στην εκκλησία Ιγκρέγια Ματρίζ ντε Γκοντομάρ.
Στο παρεκκλήσι που θα μείνουν οι σοροί έως την κηδεία και θα γίνει και η αγρυπνία απόψε, βρέθηκαν δεκάδες άνθρωποι σε κλίμα συγκίνησης που χειροκρότησαν, θέλοντας να τιμήσουν τον Ντιόγκο Ζότα και τον Αντρέ Σίλβα
Οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος διερευνώνται, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως χρειάστηκε να γίνει τεστ DNA στις σορούς για να ταυτοποιηθούν.
Πηγή: sdna.gr
Η ΑΕΛ διοργανώνει Gala Dinner για τα 95 χρόνια ζωής της και το ThemaSports βρίσκεται στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Λεμεσό όπου διεξάγεται η λαμπερή εκδήλωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/10 @ 20:32
Δεκάδες ακαδημαϊκοί ζητούν τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τις διοργανώσεις της UEFA για τις φρικαλεότητες που λαμβάνουν χώρα στη Γάζα.
03/10 @ 19:44
Νέο πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα με Λαμίν Γιαμάλ, καθώς οι ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στη λεκάνη επανήλθαν και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό και στο ντέρμπι με τη Ρεάλ είναι αμφίβολη.
03/10 @ 13:47
«Η Μπαρτσελόνα τα βρίσκει με UEFA και εγκαταλείπει την Super League»
03/10 @ 09:58
Την επίσημη μπάλα του Μουντιάλ του 2026, που θα διοργανωθεί από κοινού από ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά, εν ονόματι «Trionda» αποκάλυψε η Adidas.
03/10 @ 08:01
Μία νίκη (AEK) και δύο ήττες (Πάφος, Ομόνοια) για τις κυπριακές ομάδες, με τη χώρα μας να ανεβαίνει στους 29.787 βαθμούς και να βρίσκεται στην 17η θέση στη βαθμολογία της UEFA.
02/10 @ 23:28
Οι παίκτες της Ρόμα είχαν τρεις ευκαιρίες να σκοράρουν με πέναλτι ενάντια στη Λιλ, αλλά τις έχασαν και τις τρεις...
BEST OF THEMASPORTS