Σε δηλώσεις μετά την την κλήρωση των ομίλων προχώρησαν ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ρεν όπως και ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Olivier Cloarec, Eκτελεστικός Πρόεδρος της Stade Rennais F.C.: «Προκριθήκαμε για πέμπτη συνεχή χρονιά με στόχο να παίξουμε σπουδαίους αγώνες στο Roazhon Park ειδικότερα. Δεν υπάρχει κανένα κόμπλεξ. Η φιλοδοξία του συλλόγου είναι να αναπτυχθεί. Και όσο περισσότερο μεγαλώνουμε, τόσο περισσότερο θα αντιμετωπίζουμε ομάδες με ρεκόρ κύρους. Ανυπομονούμε να παίξουμε μαζί τους. Υπάρχει η κλήρωση στα χαρτιά και μετά ο ανταγωνισμός, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Στόχος του συλλόγου είναι να βγει από τη φάση των ομίλων. Το καθημερινό μας ψωμί είναι το πρωτάθλημα, αλλά το Ευρωπαϊκό Κύπελλο έχει κάτι επιπλέον, υπάρχει ενθουσιασμός και προσδοκία για τον σύλλογο, τους οπαδούς και τους συνεργάτες. Το κοινό της Ρεν έχει συνηθίσει να παίζει μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ανυπομονούμε να φτάσουμε εκεί.»

 

Florian Maurice, Τεχνικός Διευθυντής της Stade Rennais F.C.: «Με τη Ντιναμό Κιέβου και τη Φενέρμπαχτσε, αντιμετωπίζουμε δύο μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Δεν γνωρίζω πολύ καλά τη Λάρνακα, αλλά θα μάθουμε τον τρόπο παιχνιδιού της. Η κλήρωση φαίνεται δύσκολη, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό. Προφανώς θέλουμε να τα πάμε καλά σε αυτόν τον όμιλο. Γνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση στην Ουκρανία. Συνέχισαν το πρωτάθλημα πριν από λίγες εβδομάδες. Έπαιξαν στα πλέι οφ με την Μπενφίκα και έπαιξαν στην Πολωνία. Θα δούμε πού θα τους παίξουμε ανάλογα με το τι θα συμβεί. Η Φενέρμπαχτσε είναι ένα μεγάλο γήπεδο, μια μεγάλη ατμόσφαιρα, θα είναι μια μεγάλη εμπειρία.

Θα παίξουμε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου. Είμαστε φιλόδοξοι, θέλουμε να εκπροσωπήσουμε καλά τη Γαλλία σε αυτό το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Είναι μια αρκετά ανοιχτή ομάδα. Θα έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Έχουμε τα μέσα να βγούμε έξω. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και την Ευρώπη. Θα είναι αρκετά μακρινά ταξίδια με δύο ή τρεις ώρες πτήσης κάθε φορά, οπότε πρέπει να το διαχειριστούμε και αυτό καλά.»

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιθετικά ή υπομονετικά? -ThemaSports
07/05 @ 15:10

Επιθετικά ή υπομονετικά?

Είναι ένα ερώτημα για το πως θα προσεγγίσει η ΑΕΚ τον αγώνα

Γιγαντοοθόνη πίσω από τη νότια κερκίδα στην Αρένα!-ThemaSports
07/05 @ 12:22

Γιγαντοοθόνη πίσω από τη νότια κερκίδα στην Αρένα!

Ετοιμάζει ωραία πράγματα η ΑΕΚ ενόψει του τελικού πρωταθλήματος

Κωνσταντίνου: «Η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες όυτε από δυσκολίες»-ThemaSports
07/05 @ 12:00

Κωνσταντίνου: «Η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες όυτε από δυσκολίες»

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Γιώργος Κωνσταντίνου

Guardians: «Πάμε να φέρουμε το πιο μαγικό πρωτάθλημα στην ιστορία»-ThemaSports
06/05 @ 18:49

Guardians: «Πάμε να φέρουμε το πιο μαγικό πρωτάθλημα στην ιστορία»

Ανάρτηση από το οργανωμένο σύνολο της ΑΕΚ.

Απίστευτο με Σολ: ΕΝΑ γκολ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά παραμένει ακόμα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ!-ThemaSports
06/05 @ 12:19

Απίστευτο με Σολ: ΕΝΑ γκολ το τελευταίο τρίμηνο, αλλά παραμένει ακόμα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ!

Δεν το βλέπουμε και συχνά, ειδικά στην Κύπρο, ένας ποδοσφαιριστής να σκοράρει μόλις ένα γκολ στους τελευταίους τρεις μήνες της σεζόν και να παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ για τις ομάδες του Α' γκρουπ, στο φετινό πρωτάθλημα Α' κατηγορίας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ