«Οφείλουμε να βελτιωθούμε - Εκτός για 2,5 μήνες ο Γκάουσταντ»
Στον SuperSport 104, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος για τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.




«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ ήταν η πιο δύσκολη ομάδα που μπορούσαμε να κληρωθούμε. Έχει μεγάλους και ποιοτικούς παίκτες, όμως είμαστε η Παρτίζαν μεγάλη ομάδα και πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά πάμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε πολλά πράγματα να δείξουμε και πιστεύουμε στους εαυτούς μας»
Μπίμπρας Νάτσο:
«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως είπε ο προπονητής μας. Μια ομάδα σκληρή και ποιοτική είναι δύσκολη η αποστολή μας, σεβόμαστε τον αντίπαλο, όμως πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και θα καταθέσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ απέκλεισε την Παρτιζάν πιο παλιά: «Δεν σημαίνει επειδή χάσαμε την τελευταία φορά απέναντι στην ΑΕΚ και αποκλειστήκαμε σημαίνει ότι θα γίνει το ίδιο τώρα. Είναι στα πόδια μας να κάνουμε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά και να προκριθούμε εμείς»
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις