Γιάννης Ιωάννου

Σε ρυθμούς Άρη μπήκε από σήμερα η ΑΕΛ, η οποία έκανε ολική επανεκκίνηση το φετινό καλοκαίρι μετά την αποτυχημένη περσινή σεζόν και είναι διάχυτη η αισιοδοξία ότι κάτι καλό "χτίζεται" από τον Χόρχε Σίλας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του, τόσο στην Κύπρο όσο και στη Βουλγαρία, προκειμένου να "δέσουν" οι παλιοί με τους νεοφερμένους και είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του θα είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τη μάχη της πρεμιέρας (28/08, 19:00) κόντρα στον πολύ ποιοτικό και ιδιαίτερα απαιτητικό και φέτος Άρη, παρότι γνωρίζει πολύ καλά πως χρειάζεται ακόμα χρόνος για να αποκτήσει η ομάδα την απαιτούμενη ομοιογένεια και να παίξει το ποδόσφαιρο που οραματίζεται.

Παρότι η ΑΕΛ δεν έχει δώσει ακόμα επίσημο παιχνίδι, εντούτοις τα προβλήματα δεν είναι και λίγα για τον Σίλας, ο οποίος θα καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Μεντόγεβιτς, ενώ για τους έτερους τραυματίες, Τσέποβιτς και Μιλιντσεάνου, το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις, με τη συμμετοχή τους για την ώρα, να είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ τραυματίας είναι και ο νεαρός Νεοφύτου.

Από εκεί και πέρα, ο κόουτς της ΑΕΛ ο οποίος θέλει όσο τίποτε άλλο να κάνει ντεμπούτο με νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους, συνεχίζει με τους συνεργάτες του τη μελέτη του Άρη, προκειμένου να να σχεδιάσει το κατάλληλο πλάνο για μπορέσει η ομάδα να μπει με το δεξί στο νέο ποδοσφαιρικό "μαραθώνιο", που αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικός και δύσκολος από τον περσινό.

Αυτό πάντως που προκαλεί προβληματισμό στον κόσμο της Λεμεσιανής ομάδας, είναι η δυστοκία που παρατηρήθηκε στο σκοράρισμα στα πλείστα φιλικά παιχνίδια. Βέβαια, θα το ξαναπούμε, άλλο τα φιλικά και άλλο τα επίσημα, όπου ο προπονητής θα σταματήσει τις δοκιμές και τα πειράματα και θα παρατάξει την ομάδα του με συγκεκριμένο πλάνο, τακτική και στρατηγική για το τρίποντο, ενώ οι παίκτες θα είναι πιο συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι στο παιχνίδι τους και δεν θα διστάζουν να βάζουν και τα πόδια τους στη "φωτιά", όποτε χρειαστεί.

Οπόταν, το ότι η ΑΕΛ δεν είχε το εύκολο γκολ στα φιλικά ματς, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το πρόβλημα θα συνεχιστεί και στα επίσημα. Ας περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και μετά θα μπορούμε να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα για πολλά πράγματα για την ομάδα που δημιούργησε ο Σίλας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως, διέκρινε προφανώς πρόβλημα στη "γραμμή κρούσης", γι΄ αυτό και βρίσκεται σε αναζήτηση δύο παικτών, ενός κεντρικού επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά, αλλά και ενός εξτρέμ για τον Κατάλογο Β΄...

*Όσο αφορά τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη, προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Επίσημη ανακοίνωση θα εκδοθεί μετά την αυριανή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Γενναίο» κονδύλι για το... εννιάρι!

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!-ThemaSports
16/05 @ 15:44

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!

Μεταγραφικές «σειρήνες» από Ελλάδα, για τον Ανδρέα Μακρή.

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»-ThemaSports
16/05 @ 16:33

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης-ThemaSports
15/05 @ 17:04

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης

Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΛ αποτελεί ο Αλέξης Γαρπόζης.

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο-ThemaSports
14/05 @ 13:13

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο

Έφυγαν ακόμα δύο παίκτες από την ΑΕΛ

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη-ThemaSports
14/05 @ 12:20

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ μίλησε για το μέλλον του Γαρπόζη στην ΑΕΛ

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»-ThemaSports
14/05 @ 11:05

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ