Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης...

Ακολουθήστε μας στο Google news

𝚶 𝚪𝛆𝛎𝛊𝛋ός 𝚨𝛒𝛘𝛈𝛄ός 𝛕𝛐𝛖 𝛑𝛐𝛅𝛐𝛔𝛗𝛂𝛒𝛊𝛋𝛐ύ 𝛕𝛍ή𝛍𝛂𝛕𝛐ς 𝛕𝛐𝛖 𝚨𝚺𝚰𝚲 𝚲𝚼𝚺𝚮𝚺 𝛋.𝚺𝛚𝛕ή𝛒𝛈ς 𝚷𝛂ύ𝛌𝛐𝛖 𝛍ί𝛌𝛈𝛔𝛆 𝛔𝛕𝛈 𝛔𝛆𝛌ί𝛅𝛂 𝛍𝛂ς 𝛄𝛊𝛂 𝛕𝛈𝛎 𝛑𝛐𝛌𝛖𝛆𝛕ή 𝛅𝛊𝛂𝛅𝛒𝛐𝛍ή 𝛕𝛐𝛖 𝛔𝛕𝛈𝛎 𝛐𝛍ά𝛅𝛂 𝛍𝛂ς, 𝛕𝛐𝛎 𝛒ό𝛌𝛐 𝛕𝛐𝛖 𝛋𝛂𝛊 𝛕𝛊ς 𝛑𝛒ώ𝛕𝛆ς 𝛆𝛎𝛕𝛖𝛑ώ𝛔𝛆𝛊ς 𝛄𝛊𝛂 𝛕𝛈𝛎 𝛎έ𝛂 𝛔𝛆𝛇ό𝛎.
➥𝚪𝛊𝛂 𝛕𝛈𝛎 𝛅𝛊𝛂𝛅𝛒𝛐𝛍ή 𝛕𝛐𝛖 𝛔𝛕𝛈𝛎 𝛐𝛍ά𝛅𝛂 𝛍𝛂ς: «Βρίσκομαι στον ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ πέραν των 25 χρόνων. Ξεκίνησα στις ακαδημίες βοηθώντας τα τμήματα υποδομής στα πρώτα χρόνια στον οργανωτικό τομέα, την μηχανογράφηση, τις εγκαταστάσεις με στόχο την εδραίωση της ακαδημίας ως μία από τις μεγαλύτερες στην πόλη της Λάρνακας.
Στη συνέχεια μεταπήδησα στην πρώτη ομάδα. Αρχικά ως γενικός διευθυντής και στη συνέχεια ως γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σαφώς στην πρώτη ομάδα οι προκλήσεις, οι ευθύνες και οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και από την πλευρά μου βοήθησα στο να καταστεί ο ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ για τους εκάστοτε προπονητές και ποδοσφαιριστές μια ομάδα με εύρυθμη λειτουργία και ένας προορισμός που προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».
➢𝚪𝛊𝛂 𝛕𝛈𝛎 𝛎έ𝛂 𝛔𝛆𝛇ό𝛎: «Χτίζεται μια πολύ καλή ομάδα, με νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν όρεξη και κίνητρα. Ξεχωρίζει σαφώς το κυπριακό στοιχείο και μέσα στο τριετές πλάνο που είναι σε ισχύ υπό τον προπονητή μας κ.Άγγελο Ευθυμίου επιδιώκουμε να επενδύσουμε και σε ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μας. Ο κύριος Γιώργος Πυρίσιης ως ο κύριος αιμοδότης εδώ και χρόνια του ΑΣΙΛ αποτελεί την εγγύηση για το παρών και το εγγύς μέλλον της ομάδας. Η ομάδα λειτουργεί μέσα σε επαγγελματικά πρότυπα και νιώθουμε ότι από την πρώτη χρονιά χτίζεται κάτι καλό για την νέα σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια».
🗣️𝚪𝛊𝛂 𝛕𝛈𝛎 𝛔𝛖𝛎𝛆𝛒𝛄𝛂𝛔ί𝛂 𝛍𝛆 𝛕𝛈𝛎 𝛅𝛊𝛐ί𝛋𝛈𝛔𝛈: «Η υγεία που εκπέμπει η ομάδα αρχίζει από την διοίκηση και αυτό είναι ένα ακόμα ενθαρρυντικό στοιχείο που ξεχωρίζει στον ΑΣΙΛ. Τα τελευταία χρόνια εντάχθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο νέα πρόσωπα με όρεξη και νέες ιδέες που ενίσχυσαν την προσπάθεια που γίνεται με στόχο την αύξηση νεαρών προσώπων στο Δ.Σ. Το κλίμα είναι ιδανικό, μας ενώνει η αγάπη για το σωματείο. Ο συνδυασμός παλιών και νέων στο Δ.Σ μπορεί να προσφέρει πολλά στον ΑΣΙΛ και αυτό επιδιώκουμε όλοι. Ο κόσμος της ομάδας να ξέρει ότι όσοι βρίσκονται στον ΑΣΙΛ εργάζονται με στόχο αυτό το σωματείο να έρθει ακόμα πιο κοντά στους φιλάθλους και παράλληλα να διατηρεί ψηλά το όνομα του ΑΣΙΛ και της Λύσης».
 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέος προπονητής στον ΑΣΙΛ με... επική ανακοίνωση! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 16:05

Νέος προπονητής στον ΑΣΙΛ με... επική ανακοίνωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα έξυπνο βίντεο, ο ΑΣΙΛ Λύσης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κύπριου προπονητή Αιμίλιου Ττέκκη, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας για τη νέα περίοδο (2024-2025), ενώ αναμένεται να κοουτσάρει την προσφυγική ομάδα και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.

ΕΥΘΥΜΙΟΥ: «Χαίρεσαι να αγωνίζεσαι κόντρα στην Ομόνοια 29Μ, υπάρχει παλμός στο γήπεδο και είναι πολύ φιλόξενη»-ThemaSports
20/02 @ 20:20

ΕΥΘΥΜΙΟΥ: «Χαίρεσαι να αγωνίζεσαι κόντρα στην Ομόνοια 29Μ, υπάρχει παλμός στο γήπεδο και είναι πολύ φιλόξενη»

Καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports, με τον Πόλυ Χαραλάμπους ήταν ο προπονητής του ΑΣΙΛ, Άγγελος Ευθυμίου.

Καπαρτής για το πρώτο του γκολ μετά την αποχή: «Το αφιερώνω σε όλους όσους…»-ThemaSports
04/11 @ 20:16

Καπαρτής για το πρώτο του γκολ μετά την αποχή: «Το αφιερώνω σε όλους όσους…»

Ανάρτηση από τον Βαλάντη Καπάρτη που σκόραρε μετά το πρώτο του γκολ, μετά την μεγάλη αποχή που είχε από τα γήπεδα.

«Δεν ζητούμε κάτι το οποίο δεν δικαιούμαστε, ζητούμε τα αυτονόητα»-ThemaSports
19/09 @ 08:59

«Δεν ζητούμε κάτι το οποίο δεν δικαιούμαστε, ζητούμε τα αυτονόητα»

Ανακοίνωση από τον ΑΣΙΛ με την οποία ενημερώνει πως δεν θα μπορεί να αγωνίζεται στο ΓΣΖ και χρειάζεται να βρει άλλη έδρα για τους αγώνες της Β' Κατηγορίας.

Συνεχίζει στην Κύπρο ο Χοράτσκα, η νέα του ομάδα-ThemaSports
05/08 @ 14:45

Συνεχίζει στην Κύπρο ο Χοράτσκα, η νέα του ομάδα

Ο ΑΣΙΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πολωνού τερματοφύλακα, Κάσπερ Χοράτσκα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ