Καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports, με τον Πόλυ Χαραλάμπους ήταν ο προπονητής του ΑΣΙΛ, Άγγελος Ευθυμίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

«Στον ΑΣΙΛ υπάρχει ένα τριετές πλάνο. Ο στόχος της ομάδας μας είναι του χρόνου να διεκδικήσει με αξιώσεις στην Α' κατηγορία.»

Για την μάχη στην Β κατηγορία και ποιες ομάδες πιστεύει θα ανεβούν: «Θεωρώ πως η Ομόνοια Αραδίππου και η ΕΝΠ, είναι οι πιο σταθερές και αν συνεχίσουν έτσι έχουν το προβάδισμα για την άνοδο.»

«Η Ομόνοια 29Μ, Ολυμπιακός Λευκωσίας και η FREEDOM 24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνας θα παλέψουν για το εισιτήριο ανόδου.»

Για την Ομόνοια 29Μ: «Είναι μια ομάδα που στηρίζεται σε Κύπριους ποδοσφαιριστές. Χαίρεσαι να αγωνίζεσαι κόντρα στην Ομόνοια 29Μ, υπάρχει παλμός στο γήπεδο. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν πολύ φιλόξενη και παρά την ισοπαλία στον αγώνα, δεν έγινε το παραμικρό.»

Για το αν μπορεί μια ομάδα να στηριχθεί στους Κύπριους: «Για μια ομάδα της Β' κατηγορίας που παλεύει για την άνοδο, είναι εφικτό η βάση της να είναι Κύπριοι. Στην Α' κατηγορία είναι δύσκολο να γίνει αυτό.»

Για την μάχη του τίτλου: «Η ΑΕΚ είναι μέσα στους διεκδικητές, καθώς με τον Μπεν Σιμόν έχει μεγάλη βελτίωση. Παρά το -7 που βρίσκεται, στα πλέι-οφ πάντα χάνονται βαθμούς και αν πετύχει συνεχόμενες νίκες, μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.»

«Το ΑΠΟΕΛ φέτος έδειξε σταθερότητα, υπάρχει βάση από πέρσι. Έχει κουλτούρα πρωταθλητή και μια διοίκηση που ξέρει από τίτλους.»

Για τον Άρη: «Ο Άρης έχει κάποια άτομα σε θέσεις κλειδιά, ειδικά στην επιλογή των παικτών. Πέρσι στήριξαν τον Σπιλέφσκι παρά τα κακά αποτελέσματα που είχε για κάποιο διάστημα, αλλά στο τέλος πανηγύρισαν το πρωτάθλημα.»

«Αν έλεγες ότι ο Άρης θα ήταν 2ος και ο Απόλλωνας με την ΑΕΛ εκτός εξάδας, θα σου έλεγαν δεν είσαι του ποδοσφαίρου. Οι επενδυτές που έρχονται μπορούν αν αλλάξουν την ιστορία ενός Σωματείου.»

«Σίγουρα είναι το πιο σημαντικό να έχεις λεφτά, αλλά επίσης πρέπει να τα διαχειρίζεσαι σωστά για να πετύχεις. Να έχεις τους σωστούς ανθρώπους που διαχειρίζονται.»  

Για το επάγγελμα του προπονητή: «Το ξέρουμε ότι την μία μέρα είσαι σε μία ομάδα, την άλλα δεν είσαι. Παίρνεις τα ρίσκα.  Αμάν είσαι καλός δεν χάνεσαι. Όταν ξέρεις να κάνεις σωστά την δουλειά, θα έχεις και τις ευκαιρίες. Οι ομάδες ξέρουν ποιοι είναι καλοί προπονητές.»

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέος προπονητής στον ΑΣΙΛ με... επική ανακοίνωση! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
18/04 @ 16:05

Νέος προπονητής στον ΑΣΙΛ με... επική ανακοίνωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα έξυπνο βίντεο, ο ΑΣΙΛ Λύσης ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κύπριου προπονητή Αιμίλιου Ττέκκη, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας για τη νέα περίοδο (2024-2025), ενώ αναμένεται να κοουτσάρει την προσφυγική ομάδα και στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ