Πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/08) στη Νιόν, η κλήρωση των πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ, όπου έμαθαν τους πιθανούς αντιπάλους τους ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λευκωσίας, αν αποκλείσει την Κιζιλζάρ στον Γ΄ προκριματικό, θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι ανάμεσα στη Σέπσι Ρουμανίας και την Τζουργκάρντενς Σουηδίας, ενώ οι "κιτρινοπράσινοι" της Λάρνακας, αν αποκλειστούν από την Παρτίζαν στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, θα κοντραριστούν με την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Λέφκι Σόφιας-Σπάρτανς Μάλτας.

Από Ελλαδικής πλευράς, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Ράκοφ (Πολωνία)-Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία), εφόσον προκριθεί επί της Σλάβια Πράγας στον Γ΄ προκριματικό της διοργάνωσης.

Εύκολη θεωρητικά κλήρωση είχε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Ζρίνσκι από το Μόσταρ της Βοσνίας ή την Τομπόλ από το Κοστανάι του Καζακστάν, αν αποκλειστεί και από το Γιουρόπα Λιγκ...

Τέλος, ο Άρης είχε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση, αφού αν αποκλείσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον Γ΄ προκριματικό, θα χρειαστεί στα πλέι-οφ να κάνει μία ακόμα μεγαλύτερη υπέρβαση, καθώς «έπεσε» με τη γαλλική Νις...

Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια:

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ειδική αποστολή στην Αθήνα»: Το τρόπαιο του Conference έφτασε στην Opap Arena-ThemaSports
27/05 @ 14:50

«Ειδική αποστολή στην Αθήνα»: Το τρόπαιο του Conference έφτασε στην Opap Arena

Το τρόπαιο που θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φιορεντίνα(29/5 22:00), έφτασε στην OPAP Arena, δύο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό.

Ιταλιάνο: «Έχει μεγάλη ποιότητα ο Ολυμπιακός - Επιπλέον πρόκληση για εμάς το ότι ο τελικός διεξάγεται στην Αθήνα»-ThemaSports
27/05 @ 13:09

Ιταλιάνο: «Έχει μεγάλη ποιότητα ο Ολυμπιακός - Επιπλέον πρόκληση για εμάς το ότι ο τελικός διεξάγεται στην Αθήνα»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League (29/5, 22:00), μίλησε ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Ιταλιάνο!

Ισπανία: Με Φερμίν, αλλά χωρίς Βάθκεθ και Ασένσιο η προεπιλογή για το Euro 2024-ThemaSports
27/05 @ 12:55

Ισπανία: Με Φερμίν, αλλά χωρίς Βάθκεθ και Ασένσιο η προεπιλογή για το Euro 2024

Ο Φερμίν Λόπες της Μπαρτσελόνα είναι για πρώτη φορά στην λίστα της εθνικής Ισπανίας, ενώ εκτός προεπιλογής για το Euro 2024, έμειναν οι Λούκας Βάθκεθ και Ασένσιο.

Τσέλσι: Ο Εντέν Αζάρ πρότεινε πρώην συμπαίκτη του ως αντικαταστάτη του Ποτσετίνο-ThemaSports
27/05 @ 12:24

Τσέλσι: Ο Εντέν Αζάρ πρότεινε πρώην συμπαίκτη του ως αντικαταστάτη του Ποτσετίνο

Η Τσέλσι αναζητά καινούριο προπονητή και ο Εντέν Αζάρ θεωρεί πως ένας συμπαίκτης από το παρελθόν του στους Λονδρέζους μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα.

«Τα βρήκε» με Κουτίνιο η Βάσκο Ντα Γκάμα-ThemaSports
27/05 @ 11:50

«Τα βρήκε» με Κουτίνιο η Βάσκο Ντα Γκάμα

Ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρουν ότι η Βάσκο Ντα Γκάμα ήρθε σε συμφωνία με τον Φιλίπε Κουτίνιο, το όνομα του οποίου «έπαιξε» και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Αποχαιρέτησε με νίκη τον Τσάβι η Μπαρτσελόνα! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
27/05 @ 00:57

Αποχαιρέτησε με νίκη τον Τσάβι η Μπαρτσελόνα! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 2-1 της Σεβίλλη στο τελευταίο παιχνίδι του Τσάβι στον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ