Σε ρυθμούς τελικών μπαίνουν Άντρια Πουρίκκου και Γιάννης Αντωνίου σε τριπλούν και τζούντο αντίστοιχα με ελπίδες να μπουν στη ζώνη των μεταλλίων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΟΕ-ΕΑΚ: Δημήτρης Γαβριήλ
Μετά το αργυρό μετάλλιο του Αντρανίκ Αστζιάν Σαρκίς το βράδυ της Τετάρτης (27/07), η αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής συνεχίζει τη δράση της σε άλλα δύο αγωνίσματα.
Την Παρασκευή (29/07) η αρχή θα γίνει με το τζούντο, εκεί όπου ο Γιάννης Αντωνίου προετοιμάζεται για τους αγώνες στην κατηγορία των 100+ kg (ώρα 11:00). Ο αθλητής του Λαβρέντη Αλεξανίδη έχει τρομερές δυνατότητες και αν καταφέρει να πιάσει την καλύτερη του απόδοση τότε θα μπει σε ζώνη μεταλλίων. Ο Αντωνίου εδώ και μέρες μοιάζει… θηρίο στο κλουβί στην Μπάνσκα της Μπίστριτσα και ανυπομονεί για τους αγώνες.
Στο τριπλούν, η Άντρια Πουρίκκου θα συμμετέχει στον τελικό (19:20 ώρα Κύπρου). Η Πουρίκκου έκανε άλμα κοντά στα 11.72μ πέρασε στον τελικό και θα χρειαστεί να πιάσει τα ψηλά στάνταρ της απόδοσης της για να βρεθεί στη ζώνη των μεταλλίων. Η αθλήτρια του Ρένου Κολοκοτρώνη έχει ως ατομική απόδοση 12.50μ, με την Σέρβα που προκρίθηκε ως πρώτη να κάνει άλμα 12.15μ να περνάει ως πρώτη. Η τελετή απονομής θα γίνει στις 21:20 περίπου ώρα Κύπρου.
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά το Υπουργείο Παιδείας για την στενή συνεργασία και την στήριξη που της παρέχει, καθώς και όλους τους Χορηγούς της, τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου, τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, τους Ασημένιους Χορηγούς Medochemie, Allianz και Χαραλαμπίδης Κρίστης, τον Χορηγό Επικοινωνίας Cablenet, τον Χορηγό Παροχής Υπηρεσιών Deloitte, την TOYOTA, και τον Χορηγό παροχής Ιατρικών υπηρεσιών, Όμιλο Βιοϊατρική Κύπρου, που χωρίς την παρουσία τους θα ήταν πολύ δύσκολη η συμμετοχή μας στους αγώνες.



Η συνέλευση των μελών ενέκρινε τη εμπλοκή του ιδιοκτήτη της εταιρίας ΙC Markets Aντριου Μπουντζίσκι στην εταιρία διαχείρισης της ΑΕΛ, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/07 @ 14:17
Στο αρχείο της ιστορίας των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ομάδων στον στίβο έχει περάσει και η 11η έκδοσή του, αυτή του 2025, με την Α΄ Κατηγορία να διεξάγεται στη Μαδρίτη και τις Β΄ και Γ΄ στο Μάριμπορ.
01/07 @ 21:47
Ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Λαζαρίδη, για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλή προπονητή στο τμήμα υδατοσφαίρισης του ομίλου.
01/07 @ 16:15
Κάθε δύο χρόνια η Εθνική μας Ομάδα του στίβου καλείται να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο αποτελεί τον «καθρέφτη» του βάθους και της δυναμικής μας σε όλα σχεδόν τα Ολυμπιακά Αγωνίσματα.
01/07 @ 16:07
Μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της φετινής χρονιάς για τον κυπριακό στίβο έχει ολοκληρωθεί. Η Εθνική μας Ομάδα δεν κατάφερε να διατηρηθεί στη Β΄ Κατηγορία τού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων Β΄ Κατηγορίας, που διεξήχθη στο Μάριμπορ, κατακτώντας τη 14η θέση με 245,5 βαθμούς.
01/07 @ 12:15
Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη πραγματοποιήθηκε η Αθλητική Θεατρική Παράσταση του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους», τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Η φετινή τελική γιορτή του ΑΓΟ συνέπεσε με τη συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του προγράμματος.
30/06 @ 11:05
Εξαιρετικά τιμητική απόφαση για την Κύπρο έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC) στο πλαίσιο των διορισμών των Μελών που θα συγκροτούν τις διάφορες Επιτροπές της για την προσεχή τετραετία 2025–2029.
BEST OF THEMASPORTS