Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!
Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!




Εκεί βρίσκεται και ο Σταύρος Παπασταύρου
Όπως αναφέρθηκε σε σχέση με το 2023, το χρέος μειώθηκε κατά 700 χιλιάδες ενώ σε σχέση με το 2018 όταν ανέλαβε ο Σταύρος Παπασταύρου, το χρέος μειώθηκε κατά 6.7 εκατομμύρια.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Ομόνοιας ο Μάριος Αργυρίδης, η ποδοσφαιρισκή Ομόνοια έχει πιστοποιήθει με το ISO 37001.
Πρόκειται για να πρότυπο συστήματος διαχείρσης κατά της διαφθοράς και της δωροδοκίας στο ποδοσφαίρο και όπως ανάφερε ο κύριος Αργυρίδη η επίσημη Ομόνοια θα ενημερώσει με ανακοίνωση για την σχετική διάκριση.
Επίσης όπως αναφέρθηκε στην σημερινή Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου η ομάδα μπάσκετ της Ομόνοιας επιστρέφει και θα συμμετέχει στην Κατηγορία Β1.


Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις