Ο προπονητής του Ερμή, Μιχάλης Μάρκου μίλησε στον Super Sport FM για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τι Μίντιλαντ και την ομάδα της Αραδίππου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ: «Πέρασε η πιο τυχερή ομάδα και η ΑΕΚ δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Η ΑΕΚ έχει μεγαλώσει και έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι δίκαια είναι εκεί που βρίσκεται. Η ζωή συνεχίζεται, κρατάμε τα θετικά. Ο κόσμος ήταν συγκινητικός. Εύχομαι με την Παρτίζαν να γεμίσει ξανά το γήπεδο και να πάρει μια ιστορική πρόκριση η ΑΕΚ. Εγώ κρατάω την προσπάθεια των παικτών και του κόσμου που εκτίμησε την προσπάθεια απέναντι σε μία ομάδα με πολλαπλάσιο προϋπολογισμό και χειροκρότησε».

«Στα τρία από τα τέσσερα ημίχρονα ήταν καλύτερη η ΑΕΚ. Δικαιούτο να προκριθεί. Ήταν από ένα πέναλτι και κρίθηκε στην τύχη. Πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό και στις δύο αναμετρήσεις. Από τη στιγμή που ο κόσμος χειροκρότησε δείχνει ότι η ΑΕΚ κέρδισε σεβασμό από όλους και μεγάλωσε. Είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη από πέρσι και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Πέραν του οικονομικού πιστέψτε με οι παίκτες έχουν πληγωθεί περισσότερο. Έχουν μπροστά τους προσπάθεια για ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ που επίσης είναι χρυσοφόροι. Να μαζέψουν τα… κομμάτια τους να ανασυνταχθούν και πιστεύω μπορούν να τα καταφέρουν. Η ζωή συνεχίζεται.  Θα είναι αουτσάιντερ και πάλι η ΑΕΚ, αλλά έδειξε ότι μπορεί να πετύχει το μεγάλο στόχο της πρόκρισης.

Αν χρειάζεται η απόκτηση ενός επιθετικού: «Είναι θέμα προπονητή αλλά αν υπάρχει οικονομική ευχέρεια, έναν στράικερ θα τον χρειαζόταν. Μεγάλος παίκτης ο Τρισκόφσκι έχει τον σεβασμό όλων, δικαιούται κι αυτός μια μέτρια βραδιά».

Για τον Ερμή: «Φτιάχνουμε μια ομάδα με προϋπολογισμό χαμηλό. Στόχος μας η πρώτη οκτάδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Δεν είναι ξεκάθαρος ο στόχος για την άνοδο, δεν μπορούμε να πούμε ότι πάμε για επιστροφή στην Α’ Κατηγορία, λόγω του ότι δεν έχουμε τον προϋπολογισμό που είχε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Πάμε προσγειωμένα και βλέπουμε».

Για τους υπόλοιπους Ευρωπαίους: «Εύχομαι ολόψυχα στον Άρη και στον ΑΠΟΕΛ να τα καταφέρουν και στις ομάδες που ακολουθούν, Ομόνοια και Απόλλωνα. Ένας καλός ΑΠΟΕΛ θα περάσει, εξαρτώνται όλα από την ομάδα. Ο Άρης πήρε καλό αποτέλεσμα αλλά θα χρειαστεί προσπάθεια».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κομβικός!-ThemaSports
25/04 @ 12:40

Κομβικός!

Μπορεί να ήταν πολλές φορές στον πάγκο αλλά τώρα που καίει η μπάλα είναι κομβικός

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί-ThemaSports
25/04 @ 12:00

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί

Η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τις σκιές από το παρελθόν

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ-ThemaSports
24/04 @ 17:00

ΝΤΙΜΕΡΣ / ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ

Ο Μαρκ Ντίμερς έδειξε πολύ καλά στοιχεία με την φανέλα της ΑΕΚ, την φετινή σεζόν.

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!-ThemaSports
24/04 @ 15:00

Κερδίζει και πάει για το όνειρο!

Η ΑΕΚ δεν θέλει να πατήσει μπανανόφλουδα, έτσι ώστε να πάει έτοιμη στον τελικό...

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 20:00

Όλα όσα είδε η... άλλη κάμερα στο ΑΕΚ-Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια ανάρτησε η ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ