Δύσκολος δρόμος αλλά και...δικαίωμα σε έναν αποκλεισμό

Δύσκολος δρόμος αλλά και...δικαίωμα σε έναν αποκλεισμό

Η ΑΕΚ έχει στόχο την επιστροφή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το έργο των κιτρινοπράσινων είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο, όμως ο πήχης είναι ψηλά.

Αυτό το γνωρίζουν στις τάξεις των κυπελλούχων και ο τεχνικός διευθυντής σε συνεργασία με τον προπονητή καλούνται να ενισχύσουν την ομάδα με λίγες αλλά ποιοτικές επιλογές για να ισχυροποηθεί το έμψυχο δυναμικό. Ήδη η ομάδα έχει ενισχυθεί ουσιαστικά με τους Ρούμπιο, Ιβάνοβιτς, Σαμπορίτ, Ιωάννου, Δημητρίου. Η αποχώρηση Φαράζ δεν διαφοροποιεί το πλάνο με τον Τσάβι Ρόκα να ψάχνει έναν κεντρικό φορ κι ένα δεκάρι.

Για την ομάδα της Λάρνακας το θετικό είναι ότι έχει το... δικαίωμα για έναν αποκλεισμό και το στοίχημα είναι αυτό να αποφευχθεί ή να... αργήσει και να κλειδώσει θέση τουλάχιστον στο Κόνφερενς.

Για την ΑΕΚ το ζητούμενο είναι στον α' γύρο να αποκλείσει την Παρτιζάν για  να αντιμετωπίζει τον νικητή του  Τσέλιε - Σαμπάχ στον β' γύρο του Γιουρόπα. 

Υπενθυμίζουμε ότι στο αρνητικό σενάρο αποκλεισμού από την Παρτιζάν στον α' γύρο του Γιουρόπα Λιγκ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την FC Olexandriya στον β' γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

10&17/07 είναι τα ματς για τον α' γύρο και ακολουθούν τα ματς σε 24&31/07 για τον β' προκριματικό γύρο.

Η αποστολή της Παρτιζάν

Ευρωλίστα χωρίς Σαμπορίτ

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Ματς για γερά νεύρα στο Ανοέτα, μεγάλη νίκη της Σοσιεδάδ επί της Μπαρτσελόνα

Δοκάρια, ακυρωμένα γκολ και συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τη Σοσιεδάδ να επικρατεί 2-1 της Μπαρτσελόνα για την 20ή αγωνιστική της La Liga.