Themasports

Αρκετές μεταγραφικές υπερβάσεις των κυπριακών ομάδων έχουν άρωμα... Ελληνικό τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που κινήθηκε αρκετά στην ελληνική αγορά όμως και οι υπόλοιπες ομάδες έφεραν παίκτες με προυπηρεσία σε μεγάλες ελληνικές ομάδες. Παίκτες δηλαδή που κάνουν γκελ στον κόσμο και θεωρούνται από το... πάνω ράφι.

Πάμε να τους δούμε έναν-έναν:

Μπρούνο Φελίπε - Ομόνοια

Η πρώτη άφιξη ποδοσφαιριστή που έπαιξε στα Ελληνικά σαλόνια ήταν αυτή του Μπρούνο Φελίπε στην Ομόνοια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «πρασίνων», έχει ιδιαίτερη εμπειρία από ελληνικό ποδόσφαιρο αφού αγωνίστηκε σε Ατρόμητο (2018-19), Ολυμπιακό (2019-21), και Άρη (2021).

Χοσέ Άνχελ Κρέσπο - ΑΠΟΕΛ

Ο Ισπανός αποτελεί μία από τις πιο δυνατές προσθήκες που έκανε ο ΑΠΟΕΛ την φετινή σεζόν. Ο Κρέσπο αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ με μεγάλη επιτυχία (2016-2022).

Μπρούνο Γκάμα - ΑΕΚ

Άλλη μία μορφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου που ήρθε να ανεβάσει το επίπεδο του Κυπριακού ποδοσφαίρου είναι ο Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στον Άρη Θεσσαλονίκης (2018-22). Αυτή τη φορά θα κληθεί να παίξει ως αντίπαλος του Μπρούνο Φελίπε.

Κέβιν Μιραλάς - ΑΕΛ

Το μεγάλο «μπαμ» της ΑΕΛ που έφερε τα πάνω κάτω στις Κυπριακές μεταγραφές, γνωρίζει από πρώτο χέρι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ήταν ένας από τα αστέρια του Ολυμπιακού Πειραιώς (2010-12, 2018).

Λούκας Βιγιαφάνιες – ΑΠΟΕΛ

Την προτίμηση του σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα φέρεται να έχει ο ΑΠΟΕΛ, αφού ο Λούκας Βιγιαφάνες είναι η δεύτερη του προσθήκη από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αργεντίνος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό τις σεζόν 2016-18 αλλά και 2020-22.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!-ThemaSports
18/04 @ 12:15

ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - Δυνατή ΑΤΑΚΑ για Παπασταύρου και Ομόνοια!

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε στην πορεία της Ομόνοιας και την παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο.

ΟΥΖΟΧΟ... πολυτελείας!-ThemaSports
18/04 @ 12:37

ΟΥΖΟΧΟ... πολυτελείας!

Σημαντική η συνεισφορά του Ουζόχο στο σερί της Ομόνοιας.

Μεγάλη αλήθεια για τον... «βράχο» Κουλιμπαλί-ThemaSports
18/04 @ 09:04

Μεγάλη αλήθεια για τον... «βράχο» Κουλιμπαλί

Διέψευσε τους πάντες και από τον Ιανουάριο και μετά μετατράπηκε στον ηγέτη της άμυνας της Ομόνοιας.

Ποστάρισμα Αναστασίου μετά την πρόκριση στον τελικό!-ThemaSports
17/04 @ 23:47

Ποστάρισμα Αναστασίου μετά την πρόκριση στον τελικό!

Ανάρτηση από τον Γιάννη Αναστασίου μετά την πρόκριση της Ομόνοιας στον τελικό κυπέλλου: «Ένα βήμα τη φορά, τα λέμε στον τελικό», το μήνυμα του κόουτς των πρασίνων.

Παναγιώτου: «Κύλησε όπως θέλαμε το παιχνίδι - Είναι ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα, δεν είναι μόνο η άμυνα»-ThemaSports
17/04 @ 21:26

Παναγιώτου: «Κύλησε όπως θέλαμε το παιχνίδι - Είναι ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα, δεν είναι μόνο η άμυνα»

Δείτε τι δήλωσε στην Primetel μετά το τέλος του ημιτελικού κυπέλλου που διεξήχθη στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Άρη, ο ποδοσφαιριστής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Νικόλας Παναγιώτου.

Η αποθέωση των παικτών, τα όλε-όλε και η... απαίτηση του πράσινου λαού! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/04 @ 21:00

Η αποθέωση των παικτών, τα όλε-όλε και η... απαίτηση του πράσινου λαού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κόσμος της Ομόνοιας αποθέωσε την ομάδα του μετά την πρόκριση στον τελικό, ζητώντας την κατάκτηση του κυπέλλου, με τους παίκτες να γιορτάζουν μαζί τους αυτή την επιτυχία και να κάνουν... όλε-όλες σε όλες τις κερκίδες του ΓΣΠ που βρίσκονταν οπαδοί του «τριφυλλιού»!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ