Στην επίσημη της ιστοσελίδα η ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ αναφέρει...

Ακολουθήστε μας στο Google news

48 Ιούληδες μετά την προδοσία είναι χρέος μας να μην ξεχνούμε πως δεν τους έφερε απλά η θάλασσα της Κερύνειας… Η προδοσία ως μέρος του δίδυμου ιμπεριαλιστικού εγκλήματος εις βάρος του λαού μας άνοιξε την κερκόπορτα για τη βάρβαρη τουρκική εισβολή και τα συνεχιζόμενα εγκλήματά της. Ως Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ, αποτίουμε φόρο τιμής σε όσους αντιστάθηκαν στο φασισμό και στον ξένο εισβολέα.

48 χρόνια μετά το μαύρο Ιούλη του 1974, ο αγώνας του κυπριακού λαού για τερματισμό της κατοχής συνεχίζεται, ενώ εντείνονται οι προκλήσεις της κατοχικής δύναμης. Για μας αυτός ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός. Κοινός αγώνας για το κοινό σπίτι όλων των Κυπρίων ενάντια σε κάθε μορφή εθνικισμού και ξένων επιβουλών.

Κοινή πάλη των Ε/κ και των Τ/κ ενάντια στον ιμπεριαλισμό και σε κάθε μορφή εθνικισμού. Πάλη για λύση που θα υπηρετεί τα συμφέροντα των Κυπρίων και όχι τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών, των ντόπιων εκπροσώπων τους και των λεγόμενων «μητέρων πατρίδων».

Μια κοινή πάλη για πραγματική επανένωση του νησιού και του λαού μας, χωρίς ξένους στρατούς, εγγυήσεις και βάσεις. Μια κοινή παλή που θα ανατρέπει τα αποτελέσματα του δίδυμου ΝΑΤΟϊκού εγκλήματος του προδοτικού φασιστικού πραξικοπήματος και της εισβολής και θα επιτρέπει στο λαό μας να ζήσει ειρηνικά στο κοινό μας σπίτι.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του Λαού, όπως στηρίξουν με την παρουσία τους αύριο Πέμπτη 21 του Ιούλη (19:00, Αμφιθέατρο Newton του Πανεπιστημίου Λευκωσίας), την εκδήλωση που διοργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα 1948 με τίτλο «Το μαύρο καλοκαίρι του 1974 – Η Κύπρος στη μέγγενη του ιμπεριαλισμού και του σοβινισμού».
Ομιλητές: Τόνι Αγκαστινιώτης και Γιάννος Κατσουρίδης.
Στην εκδήλωση του Ιδρύματός μας, θα προβληθεί σύντομο απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Τόνι Αγκαστινιώτη «Φωνή Αίματος», ενώ στο χώρο θα διατίθεται και το βιβλίο του « Χρειάζονται χίλιες φωνές για να πουν μια ιστορία».

Επιτροπή Μορφωτικής Δράσης Αθλητικού Λαϊκού Σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αδάμος: «Το 2026-2027 ελπίζουμε να είμαστε στην Α’ κατηγορία και να μην κινδυνεύσουμε»-ThemaSports
13/06 @ 11:56

Αδάμος: «Το 2026-2027 ελπίζουμε να είμαστε στην Α’ κατηγορία και να μην κινδυνεύσουμε»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκτελεστικός γραμματέας και επικεφαλής του σωματείου της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

 «Για εμάς είναι σημαντική η υπομονή - Θα γίνει ένας σημαντικός αριθμός μεταγραφών» -ThemaSports
10/06 @ 15:22

«Για εμάς είναι σημαντική η υπομονή - Θα γίνει ένας σημαντικός αριθμός μεταγραφών»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας 29Μ Μιχελής Φιλίππου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

ΑΛΣ Ομόνοια: «Πάμε να στηρίξουμε για ακόμα μια χρόνια το σωματείο μας»-ThemaSports
10/06 @ 14:52

ΑΛΣ Ομόνοια: «Πάμε να στηρίξουμε για ακόμα μια χρόνια το σωματείο μας»

Το Αθλητικό Λαϊκό Σωματείο Ομόνοια 29Μ παρουσιάζει τα πακέτα μελών του σωματείου.

DEAL με Αλαμπρίτη-ThemaSports
10/06 @ 10:26

DEAL με Αλαμπρίτη

Η Ομόνοια 29Μ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Λευτέρη Αλαμπρίτη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ