Αν ζούσαν σε άλλο πλανήτη, θα έλεγαν όχι σε «φρέσκο χρήμα»…
Δεν υπάρχε περίπτωση, να βγει ο Κίρζης ή συνεργάτης του και να δηλώσουν, ότι δεν είναι ανοικτή η πόρτα για ενδιαφερόμενο επενδυτή η συμπαίχτη στην διαχείριση της ομάδας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ραφίνια θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη, αφού η Μπαρτσελόνα κατέληξε σε συμφωνία με τη Λιντς, για τη μεταγραφή του, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/7) ο καταλανικός σύλλογος.
Η συμφωνία των δύο πλευρών θα βάλει στα ταμεία της αγγλικής ομάδας 58.000.000 ευρώ, ενώ 7.000.000 θα δοθούν με τη μορφή μπόνους, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, παρότι προ ημερών είχε γραφτεί από αγγλικά ΜΜΕ ότι το ποσό ξεπερνούσε τα 75.000.000.
Ο 25χρονος Βραζιλιάνος διεθνής, αφού μεταβεί στην Ισπανία και περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2027 και θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, το οποίο ανάγκασε τη Λιντς να αποδεχθεί τη χαμηλότερη πρόταση της Μπαρτσελόνα, σε σχέση με αυτές που είχαν καταθέσει Τσέλσι, Τότεναμ και Άρσεναλ.
Agreement in principle with @LUFC for the transfer of Raphinha
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 13, 2022
sport24.gr