Πηλέας στο Champions League Magazine: «Αξίζουμε να είμαστε εδώ, το έχουμε αποδείξει»
Ο Κώστας Πηλέας μίλησε στο Champions League Magazine, ενόψει της πρεμιέρας της Πάφου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ορμπελίν Πινέδα. Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Θέλτα και επιβεβαιώνουν πλέον και οι άνθρωποι της Ένωσης, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τον δανεισμό του 26χρονου Μεξικανού μέσου.
Στη συμφωνία δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, καθώς οι διοικούντες την ισπανική ομάδα δεν δέχονταν να είναι χαμηλότερη από 6 εκατ. ευρώ, αλλά και υποχρεωτική.
Ο Πινέδα αποτελεί προσωπική επιλογή του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος τον ήθελε σαν... τρελός και δεν συζητούσε κάποια εναλλακτική έως ότου εξανεμιστεί και η τελευταία ελπίδα απόκτησής του. Γι' αυτό το λόγο οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έκαναν τα πάντα για να του κάνουν το χατίρι, ύστερα κι από την αδυναμία να αποκτηθεί έστω ένας εκ των δύο στόπερ που ήθελε η ομάδα πριν η αποστολή ταξιδέψει για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Από την πλευρά της ΑΕΚ επιβεβαιώνονται πως οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι προχωρημένες και υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ολοκληρωθεί και τυπικά την Τετάρτη (13/07), με τον Πινέδα να ταξιδεύει την Πέμπτη (14/07) στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ένωσης.
Ο Μεξικανός έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες της Κερέταρο, με τη Σίβας να τον αποκτά τον Ιανουάριο του 2016. Εκεί έμεινε για τρία χρόνια, μέχρι να συνεχίσει στην Κρους Αζούλ, η οποία τον έκανε δικό της αντί περίπου 10 εκατ. ευρώ. Τον περασμένο Ιανουάριο έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του και για πρώτη φορά αγωνίστηκε εκτός Μεξικό, καθώς αποκτήθηκε από τη Θέλτα ως ελεύθερος.
sport24.gr