Τεστ... αποδείξεων!
Με συγκρατημένη αισιοδοξία περιμένουν στο Κολόσσι το αυριανό (19:00) ντέρμπι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ με μια εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη! Ο Μανόλο πέρασε τα 6 μέτρα με την πρώτη προσπάθεια, εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση στο βάθρο και το πρώτο του μετάλλιο σε Παγκόσμιο ανοιχτού στίβου.
Ξεκίνησε με σιγουριά, περνώντας τα πρώτα ύψη χωρίς καμία δυσκολία. Στα 5,95 μέτρα χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να παραμείνει στον αγώνα, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε μπροστά στα 6,00 μέτρα, ήταν απλώς συγκλονιστικός. Το πέρασε με την πρώτη, για 12η φορά φέτος και 13η συνολικά στην καριέρα του, επιβεβαιώνοντας πως ανήκει στην παγκόσμια ελίτ του επί κοντώ.