Ο Κύπριος προπονητής, Πάμπος Χριστοδούλου, μιλώντας στον Super Sport FM αναφέρθηκε και στην ΑΕΛ και δη στον προπονητή της, Χόρχε Σίλας, όπου τον είχε παίκτη τη σεζόν 2011-2012 όταν στέφθηκε πρωταθλήτρια η Λεμεσιανή ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τον Σίλας: «Ήταν παίκτης μου τον καιρό που πήραμε το πρωτάθλημα. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλός άνθρωπος. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, του εύχομαι ολόψυχα να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα. Πάνω από όλα είναι η ΑΕΛ μας. Το γνωρίζει και ο ίδιος πως έχει έρθει σε μία ομάδα που δεν είναι εύκολο να καθίσει ένας προπονητής στον πάγκο. Του εύχομαι να πάει και πάλι ψηλά την ΑΕΛ». 

Πώς πρέπει να χτίσει τη νέα ΑΕΛ ο Σίλας: «Ο κάθε προπονητής θέλει να χτίσει κάτι δικό του. Το σημαντικό είναι, τα παιδιά που θα έρθουν στην ομάδα, να μπορούν να αντέξουν στην πίεση. Το πιο σημαντικό κομμάτι σε μία ομάδα είναι ο προπονητής, είτε τους αρέσει, είτε όχι. Όταν μία ομάδα δεν έχει ικανό τεχνικό τιμ, μπορεί μία ομάδα που να έχει μεγάλο μπάτζετ να μην κάνει τίποτα και μία άλλη ομάδα, με μικρότερο μπάτζετ, αλλά ικανό τεχνικό τιμ, να τα πάει καλύτερα. Παράδειγμα η δική μου ΑΕΛ, με το μπάτζετ που είχαμε και πήραμε το πρωτάθλημα απέναντι σε ένα ΑΠΟΕΛ, που μπορεί να ήταν το καλύτερο ΑΠΟΕΛ όλων των εποχών. Αυτό μπορεί να γίνει και φέτος, με σωστή δουλειά, τον κόσμο να είναι δίπλα και τον πρόεδρο της ομάδας να βοηθάει με οποιοδήποτε τρόπο».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ: «Ήταν σαν πατέρας για εμένα ο Κέρκεζ, θέλω να παραμείνει στην ομάδα ο Γαρπόζης» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/04 @ 15:32

ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ: «Ήταν σαν πατέρας για εμένα ο Κέρκεζ, θέλω να παραμείνει στην ομάδα ο Γαρπόζης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στο επεισόδιο 11 του «Kick Off», ήταν ο Βασίλης Παπαφώτης.

ΑΕΛ: Τα ονόματα των 18 ατόμων που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για εκλογή-ThemaSports
18/04 @ 14:36

ΑΕΛ: Τα ονόματα των 18 ατόμων που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για εκλογή

Η ΑΕΛ με ανακοίνωση της ενημερώνει για τα άτομα που έχουν υποβάλει υποψηφιότητα για εκλογή στο νέο ΔΣ.

ΚΑΡΑΣΑΜΑΝΗΣ: «Το θέμα ήταν τακτοποιημένο, δεν ήταν νόμιμη η απεργία των παικτών»-ThemaSports
17/04 @ 13:27

ΚΑΡΑΣΑΜΑΝΗΣ: «Το θέμα ήταν τακτοποιημένο, δεν ήταν νόμιμη η απεργία των παικτών»

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού, κυρίως διοικητικά.

«Ο Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ - Συνεχίζονται οι επαφές με Γερμανούς»-ThemaSports
17/04 @ 11:11

«Ο Κωνσταντίνου θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ - Συνεχίζονται οι επαφές με Γερμανούς»

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Νικόλας Καρασαμάνης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM και επιβεβαίωσε ότι ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνος θα είναι ο νέος πρόεδρος του σωματείου.

Ρευστό σκηνικό παντού… -ThemaSports
17/04 @ 09:49

Ρευστό σκηνικό παντού…

Όλα στον αέρα… στην Ανόρθωση, μια εβδομάδα πριν από τη νέα (κρίσιμη) συνέλευση του σωματείου. Το ανακοίνωσαν επισήμως χθες βράδυ από τη διοίκηση, ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική ανταπόκριση του κόσμου, στο «Άτλας»…

 Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!-ThemaSports
16/04 @ 14:54

Θετικός για τη διαδοχή του "ΝΧ" ο επιχειρηματίας Κώστας Κωνσταντίνου!

Το σκηνικό σχετικά με τα διοικητικά της ΑΕΛ αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα με τις διεργασίες να συνεχίζονται ούτως ώστε η λεμεσιανή ομάδα να μην μείνει ακέφαλη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ