Με τους Σισέ, Χασάν να σκοράρουν και τον Βατσλίκ να πιάνει πέναλτι, ο Ολυμπιακός πήρε τη φιλική νίκη (2-1) επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο ενθαρρυντικό ντεμπούτο του Άβιλα με τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βγήκαν μπροστά οι «παλιοί» για τον Ολυμπιακό! Με τους ΣισέΧασάν να σκοράρουν και τον Βατσλίκ να βγάζει πέναλτι, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ στο δεύτερο φιλικό τους ματς.

Ντεμπούτο και μάλιστα ενθαρρυντικό για τον Άβιλα, ο οποίος έκανε καλό ημίχρονο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει να δει αν έχουν σοβαρά προβλήματα οι ΚούτρηςΚανέ που αποχώρησαν τραυματίες από το ματς.


 

Το ματς

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, με την Φορτούνα να έχει μπει πιο καλά στο ματς, αλλά ο Ολυμπιακός στην συνέχεια ανέβασε τους ρυθμούς του.

Στο 20’ ο Ολυμπιακός είχε μια καλή στιγμή, όταν ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Βαλμπουενά, ο Εμβιλά δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Τρία λεπτά αργότερα ο Πέτερσον με πολύ ωραίο πλασέ νίκησε τον Κρίστινσον και έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα όταν ο Σισέ στο 29’ έκανε το 1-1, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά. Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός πίεζε και είχε την κατοχή της μπάλας, ψάχνοντας το δεύτερο γκολ.

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ολυμπιακός: 1-2

Στο 37’ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε μια καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα, αλλά ο Καμαρά έστειλε την μπάλα στα σώματα της Φορτούνα. Μέχρι το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες (1-1).

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ολυμπιακός: 1-2

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ολυμπιακός: 1-2

Ο Χασάν την ανατροπή, έπιασε πέναλτι ο Βατσλίκ

Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με αλλαγές και τους Βατσλίκ και Μπουχαλάκη αντί των Κρίστινσον και Κούντε. Δέκα λεπτά αργότερα άλλαξε εντελώς η ενδεκάδα και αγωνίζονταν πλέον οι Βατσλίκ, Κούτρης, Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ, Κανέ, Μπουχαλάκης, Αγκιμπου Καμαρά, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς και Χασάν. Ιδιαίτερο ρόλο είχε ο Κανέ ως δεξί μπακ.

Στο 62ο λεπτό ο Ολυμπιακός μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Ραντζέλοβιτς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Χασάν σηκώθηκε στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ είχε μία καλή στιγμή στο 69'. Οι Γερμανοί έφυγαν στην κόντρα, ο επιθετικός της Φορτούνα έκανε το σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Η ομάδα της Bundesliga 2 είχε νέα καλή στιγμή για να ισοφαρίσει, όταν στο 75' κέρδισε πέναλτι για χέρι του Χασάν. Ο Γκίντσεκ εκτέλεσε, αλλά ο Βατσλίκ έπεσε σωστά στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.

Μέχρι και στο τέλος δεν υπήρξε αλλαγή στο σκορ. Ο Κανέ αποχώρησε στο 78' με τον Ανδρούτσο να περνάει στη θέση του. Το ίδιο συνέβη και με τον Κούτρη στο 84' καθώς είχε ενοχλήσεις.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Κούντε, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Τικίνιο.

Στο β' μέρος έπαιξαν οι: Βατσλίκ, Κούτρης (84' Ντιμπί Κεϊτά), Μπαγκαλιάνης, Αβραάμ, Κανέ (78' Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Ραντζέλοβιτς, Χασάν.

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δέος και συγκίνηση: Όλα τα τρόπαια της ΑΕΚ στο Μουσείο Ιστορίας-ThemaSports
20/04 @ 13:56

Δέος και συγκίνηση: Όλα τα τρόπαια της ΑΕΚ στο Μουσείο Ιστορίας

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ άνοιξε σήμερα τις πύλες του για τα επίσημα και ένας από τους χώρους που βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα τρόπαια της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος στη Λαμία - Εκτός και ο Τζούριτσιτς λόγω ενοχλήσεων-ThemaSports
20/04 @ 13:18

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παλάσιος στη Λαμία - Εκτός και ο Τζούριτσιτς λόγω ενοχλήσεων

Με απουσίες θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Λαμία, καθώς έμειναν εκτός αποστολής και οι Παλάσιος, Τζούριτσιτς.

«Βόμβα με Φορτούνη επιχειρεί η Τράμπζονσπορ»-ThemaSports
20/04 @ 12:06

«Βόμβα με Φορτούνη επιχειρεί η Τράμπζονσπορ»

Στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ φέρεται πως βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης.

Το post του Ολυμπιακού για τις ευρωπαϊκές προκρίσεις: "Μέσα σε δύο μέρες γράψαμε ιστορία"-ThemaSports
20/04 @ 11:20

Το post του Ολυμπιακού για τις ευρωπαϊκές προκρίσεις: "Μέσα σε δύο μέρες γράψαμε ιστορία"

Ο Ολυμπιακός με post στα social έστειλε το δικό του μήνυμα για τις μεγάλες ευρωπαϊκές προκρίσεις σε Conference League και Youth League.

ΠΑΟΚ: Η υπερήφανη ανάρτηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για τα 98α γενέθλια του Δικεφάλου (Φωτογραφία)-ThemaSports
20/04 @ 10:50

ΠΑΟΚ: Η υπερήφανη ανάρτηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για τα 98α γενέθλια του Δικεφάλου (Φωτογραφία)

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε το Σάββατο (20/04) 98 χρόνια ζωής και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θέλησε να το γιορτάσει με ανάρτησή της στο Twitter όπου αντιστοίχησε τα τέσσερα γράμματα της ομάδας με τις λέξεις περηφάνια, αντίσταση, όνειρο και κατακτήσεις.

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ-ThemaSports
19/04 @ 20:50

ΠΑΟΚ: Το μυαλό στον Ολυμπιακό - Παραμένει εκτός ο Νάσμπεργκ

Ευρώπη τέλος για τον ΠΑΟΚ και άπαντες στέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ