Δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα Ομόνοια-Πάφος την ερχόμενη Πέμπτη
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά τις ενέργειες της Αστυνομίας στο πρόσφατο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Απόλλων που έγινε στο ΓΣΠ και το θέμα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δημιουργήθηκε ένα κλίμα ανησυχίας.
Όπως μαθαίνουμε για τον αγώνα της Πέμπτης η Αστυνομική διεύθυνση Στροβόλου, που έχει την ευθύνη αστυνόμευσης του αγώνα, δεν έχει κάτι άλλο υπόψη της πέρα από όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη της Παρασκευής. Υπενθυμίζουμε ότι στην αστυνομική σύσκεψη για αυτό τον αγώνα δεν τέθηκε ποτέ θέμα για τις κάμερες και το κλειστό κύκλωμα.
Για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση από το Αρχηγείο της Αστυνομίας όμως και πάλι σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του μεγάλου αγώνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/02 @ 14:23
Η μη καταβολή δεδουλευμένων αποτελεί ποινικό αδίκημα και η ευθύνη βαραίνει όχι μόνο τα σωματεία αλλά και τα φυσικά πρόσωπα που τα διοικούν.
11/02 @ 13:44
Για την 22η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ έχει επιλέξει τις πιο κάτω φάσεις για επεξήγηση για καλύτερη κατανόηση των κανονισμών και του πρωτοκόλου του VAR.
11/02 @ 12:08
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης.
11/02 @ 11:20
Ο Ιταλός Simone Sozza θα είναι ο διαιτητής στον Κυπριακό εμφύλιο
11/02 @ 09:15
Κλείνει 4 μήνες στο Παραλίμνι, ο Νταμίρ Κάναντι. Προχθές οι βυσσινί πανηγύρισαν μια από τις σημαντικότερες νίκες στη σεζόν.
10/02 @ 22:00
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στον πρώτο Κυπριακό εμφύλιο στην Ευρώπη θα είναι ιστορικό.
BEST OF THEMASPORTS