Πόλυς ΧαραλάμπουςΚλείνει 4 μήνες στο Παραλίμνι, ο Νταμίρ Κάναντι. Προχθές οι βυσσινί πανηγύρισαν μια από τις σημαντικότερες νίκες στη σεζόν.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Φυσικά το «εξάποντο» επί της Νέας Σαλαμίνας, μπορεί να μην σημαίνει και τίποτε, αν η ομάδα δεν έχει ανάλογη συνέχεια…
Θέλουν να πετύχουν μεγάλη συγκομιδή, στα παιχνίδια με τις ομάδες που «βράζουν στο ίδιο καζάνι». Ειδικά με εκείνες που κυνηγούν για να ξεφύγουν από την «καυτή» ζώνη.
Χάρις στον 54χρονο Βιεννέζο τεχνικό και την ηρεμία και την «στιβαρότητα» που εκπέμπει από τον πάγκο, πιστεύουν στο Παραλίμνι, ότι θα αποφύγουν το «βαγόνι» που οδηγεί στην Β’ κατηγορία.
Δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα Ομόνοια-Πάφος την ερχόμενη Πέμπτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/02 @ 14:23
Η μη καταβολή δεδουλευμένων αποτελεί ποινικό αδίκημα και η ευθύνη βαραίνει όχι μόνο τα σωματεία αλλά και τα φυσικά πρόσωπα που τα διοικούν.
11/02 @ 13:44
Για την 22η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΚΟΠ έχει επιλέξει τις πιο κάτω φάσεις για επεξήγηση για καλύτερη κατανόηση των κανονισμών και του πρωτοκόλου του VAR.
11/02 @ 12:08
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης.
11/02 @ 11:20
Ο Ιταλός Simone Sozza θα είναι ο διαιτητής στον Κυπριακό εμφύλιο
11/02 @ 10:15
Δεν τίθεται θέμα μη διεξαγωγής του αγώνα Ομόνοια-Πάφος την ερχόμενη Πέμπτη
10/02 @ 22:00
Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στον πρώτο Κυπριακό εμφύλιο στην Ευρώπη θα είναι ιστορικό.
BEST OF THEMASPORTS