Ήρθε στην Ελλάδα και ο ατζέντης του Γενς Γιόνσον και σήμερα η ΑΕΚ τελειώνει τη σπουδαία μεταγραφή του διεθνούς Δανού μέσου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έτοιμη να κάνει την πρώτη της μεταγραφική κίνηση είναι η ΑΕΚ, καθώς πέρα από τον ίδιο τον Γενς Γιόνσον, στην Αθήνα βρίσκεται και ο μάνατζερ του! 

Ήταν γνωστό πως η Ένωση είχε πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Γενς Γιόνσον ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κάντιθ, αφού δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό συμμετοχών για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του με την ισπανική ομάδα.

Ο Δανός αμυντικός χαφ έφτασε στην Ελλάδα χθες, ενώ μαζί του ταξίδεψε στην Αθήνα και ο ατζέντης του, Μίκελ Μπεκ, που ανέβασε και φωτογραφία στα Social Media.

Ο 29χρονος θα περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα κάνει τις τελευταίες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, πριν πέσουν οι οριστικές υπογραφές, προκειμένου να οριστικοποιηθεί σήμερα το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιόνσον κατέγραψε με τη φανέλα της Κάντιθ 24 συμμετοχές στην La Liga, έχοντας «σερβίρει» και ένα γκολ.

Πηγή: www.to10.gr

 

 
 
 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/04 @ 18:22

«Να 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές» και αποθέωση διαρκείας σε παίκτες-Αλμέιδα! Η παρακάμερα της ΑΕΚ για το ματς με ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, η απίστευτη στήριξη του κόσμου, οι ιστορικές φανέλες και, βέβαιως, οι πανηγυρισμοί και τα… ντεσιμπέλ! Η «κιτρινόμαυρη» παρακάμερα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!-ThemaSports
25/04 @ 16:06

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού: Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα!

Sold-out σε κάτι παραπάνω από δύο ώρες από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αφού εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια της ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:42

Βαθμολογία: «Χάθηκε» στην κορυφή η ΑΕΚ!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας μετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των playoffs, με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού και τις ισοπαλίες σε Λαμία και Χαριλάου!

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!-ThemaSports
24/04 @ 22:28

Παράσταση τίτλου και +4 για την τρομερή ΑΕΚ!

Απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι της OPAP Arena η ΑΕΚ, νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό και ξέφυγε στο +4, κάνοντας μεγάλο βήμα τίτλου.

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»-ThemaSports
24/04 @ 22:07

Μεντιλίμπαρ: «Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη - Να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη, για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!-ThemaSports
24/04 @ 21:36

Μπλόκο από Άρη και ο Ολυμπιακός έχασε έδαφος στο Βικελίδης!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Το στραβοπάτημα των ερυθρόλευκων μειώνει αισθητά τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ