Στον Super Sport FM μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Τάκης Αντωνίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν: 

Πως βλέπει τα όσα γίνονται τη δεδομένη στιγμή: «Καταλαβαίνω τις δυσκολίες που έχετε στη διάρκεια της ανάπαυλας του πρωταθλήματος. Όμως οι πραγματικές δυσκολίες είναι στους ανθρώπους οι οποίοι έχουν υπευθυνότητα να φτιάξουν τις ομάδες. Είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία, καθώς οι αρμόδιοι πρέπει να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις και όταν αποφασίσεις ότι θέλεις κάποιον παίκτη μπορεί να σου τον πάρει κάποιος άλλος. Ο κόσμος θέλει να βλέπει κινητικότητα, νέους παίκτες, οι οποίοι θα αλλάξουν επίπεδο στην ομάδα και γενικά να προκύπτουν νεότερα».

Για το ΑΠΟΕΛ: «Η άποψη μου είναι ότι φέτος θα έρθουν πιο λίγοι παίκτες φέτος, αλλά αυτοί που θα έρθουν πρέπει να είναι πυλώνες μέσα στην ομάδα. Βλέποντας αυτούς που έμειναν και αυτούς που έφυγαν, επιδιώκεται ο ΑΠΟΕΛ να φέρει πέντε – έξι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Πέρσι για ένα διάστημα η ομάδα ήταν αήττητη».

«Το ΑΠΟΕΛ πλήρωσε πέρσι το κακάσχημο ξεκίνημα του και το γεγονός ότι στους τελευταίους αγώνες δεν ανταποκρίθηκε στο βαθμό που έπρεπε. Είχε όμως αγώνες που μπορούσε να κερδίσει, αλλά δεν τα κατάφερε».

«Αυτό που θα ήθελα να τονίσω αναφερόμενος στα περσινά, επειδή δεν μου αρέσει να ακούω από διάφορους να μηδενίζουν τα πάντα. Διαβάζω καθημερινά αρνητικά σχόλια για τον Καρώ και το Έσελινγκ. Όχι είναι δύο υποσχόμενοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Το ΑΠΟΕΛ έχει μία καλή βάση και αν καταφέρει να φέρει κάποιους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, τότε θα καταφέρει να ανέβει επίπεδο».

Πως περιμένει το νέο πρωτάθλημα με την ενίσχυση των επενδυτών: «Είναι μία καινούργια εξέλιξη στην Κύπρο. Έχει δοκιμαστεί σε πολλές χρόνιες τα προηγούμενα χρόνια και μοιραία θα έφτανε και στον τόπο μας. Όσοι πιστεύουν ότι είναι περαστικό και είναι κάτι της μόδας, θα το πληρώσουν ακριβά. Γιατί ένας επενδυτής με τους κατάλληλους ανθρώπους, μπορεί από το πουθενά να δημιουργήσουν πανίσχυρη ομάδα».

«Κρίνω την Ομόνοια πέρσι, από την στάση της στους κρίσιμους αγώνες. Η προσοχή της ήταν στραμμένη στο Κύπελλο και τα κατάφερε. Τώρα είχαμε ένα πρωτάθλημα με 12 ομάδες και τώρα γίνονται 14, όμως το γεγονός ότι έρχονται ομάδες και ενδυναμώνονται οικονομικά λόγω των επενδυτών και ήταν αδύναμες, τώρα θα είναι δυνατές. Ομάδες οι οποίες δεν έχουν επενδυτές αλλά έχουν άλλες δυνάμεις, πάλι θα είναι ανταγωνιστικές. Επομένως πιστεύω θα είναι ανταγωνιστικό». 

Τι πιστεύει για το ΑΠΟΕΛ ότι θα κάνει στη σεζόν που έρχεται: «Αν έχει μία ομάδα που η ιστορία της επιτάσσει να πάει για πρωτάθλημα είναι το ΑΠΟΕΛ. Δεν ξέρω αν θα το κάνει επειδή δεν είδαμε την ομάδα ακόμη. Αλλά οφείλει για την ιστορία του, το ΑΠΟΕΛ να πάει για τον τίτλο. Έχει εμπεδωθεί μέσα στον κόσμο, έχει πάρει τόσα πολλά από την ομάδα αυτά τα χρόνια και συγχώρεσε την κακή πορεία γιατί το αισθάνθηκε και το έκανε. Το αντιλαμβάνονται ότι κάποτε θα ερχόταν και η αποτυχία, όμως αναμένει ο κόσμος ότι η ομάδα θα ανακάμψει και θα επιστρέψει. Πιστεύω έτσι θα κάνει φέτος η ομάδα. Ξεκίνησε και κινείται στα μεταγραφικά, από ότι βλέπω γύρω από το παζάρι της Ελλάδας. Για τις ηλικίες των Βαρέλα και Μπέλετς δεν με απασχολεί για αυτές τις θέσεις. Η Ρεάλ κέρδισε το Τσάμπιονς Λιγκ με παίκτες με μεγάλες ηλικίες, δεν παίζει ρόλο η ηλικία».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωσε τον Corbu ο ΑΠΟΕΛ-ThemaSports
08/07 @ 20:38

Ανακοίνωσε τον Corbu ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Ρουμάνου ποδοσφαιριστή, Marius Corbu.

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!-ThemaSports
08/07 @ 18:58

Τόσα ζήτησε ο Πετρίδης για τον Ντβάλι!

Ο μάνατζερ του Λάσα Ντβάλι, Λάσα Οντιλάνζε παραχώρησε δηλώσεις σε ιστοσελίδα στη Γεωργία σχετικά με το ποσό που έδινε η ομάδα της Ιαπωνίας στον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον Ντβάλι.

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»-ThemaSports
08/07 @ 18:13

«Δεν υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Ιαπωνία για τον Ντβάλι, αλλά...»

Σε ανάρτησή του που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα Χ (πρώην «Twitter»), ο δημοσιογράφος Μάρκο Μόλα ανέφερε ότι ο ιαπωνικός σύλλογος Urava Red Diamonds ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Λάσα Ντβάλι.

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 15:27

ΜΑΓΙΕΡ: «Σχεδόν όλος ο κόσμος γνωρίζει το ΑΠΟΕΛ, έχει πολύ μεγάλη ιστορία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε δηλώσεις στην Cablenet, όπου μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λευκωσίας.

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...-ThemaSports
07/07 @ 22:24

Το μεγάλο κίνητρο του Μάγιερ...

Μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποδέχθηκε την πρόταση των «γαλαζοκιτρίνων», τονίζοντας ότι το κίνητρο της Ευρώπης και ειδικά του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι μεγάλο...

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»-ThemaSports
07/07 @ 22:12

ΜΑΓΙΕΡ: «Γι' αυτό είπα ναι στον ΑΠΟΕΛ - Μίλησα με Πετρίδη και κατάλαβα αμέσως πόσο πολύ με θέλουν»

Ο Γερμανός μέσος του ΑΠΟΕΛ, Μαξ Μάγιερ, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των πρωταθλητών Κύπρου, μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ