Πόλυς Χαραλάμπους

Έκλεισε έξι χρόνια στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο 35χρονος Γάλλος σέντερ μπακ, πριν μερικές εβδομάδες, έζησε την πιο… ευτυχισμένη στιγμή του στα κυπριακά γήπεδα, σηκώνοντας το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα αποτελεί την «κολόνα» της αμυντικής γραμμής των κυανολεύκων και την επόμενη σεζόν.

Υπάρχει αβεβαιότητα, για μερικούς παίχτες που τον… πλαισίωναν την περασμένη χρονιά. Ο Βουκάσιν Γιοβάνοβιτς έχει συμβόλαιο, εκτός απρόοπτου, θα μείνει.

Σύμβαση για άλλο ένα χρόνο έχει ο Ελλαδίτης Αναστάσιος Αυλωνίτης, αν και δεν βγαίνει κάτι επίσημα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να τεθεί θέμα αποδέσμευσης του. Συμβόλαιο για άλλη μια σεζόν έχει ο Χαιτάμ Αλεσαμί, σε μερικά παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε ως τρίτος στόπερ.

Η κλασική του θέση είναι αριστερός μπακ. Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να δώσουν τις απαντήσεις τους, οι Χάμπος Κυριάκου και Φάνος Κατελάρης, στις προτάσεις που του έγιναν, για ανανέωση. Στον «κάπτεν» έγινε πρόταση για άλλα τρία χρόνια, στον δεύτερο για άλλα δυο χρόνια.

Δια στόματος του Φανούρη Κωνσταντίνου, πριν 4 μέρες, αναφέρθηκε ότι δεν πρόκειται να ανεβάσουν την προσφορά τους στον πρώην παίχτη της Ομόνοιας.  

Είναι δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση ενίσχυσης της ομάδας στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Θέλουν να φέρουν παίχτη που θα… κουμαντάρει τον ρυθμό. Τούτο θα συμβεί, είτε αποδεσμευθεί, είτε όχι ο Άρνο Ντζουμ.  

Επίσης θα φέρουν «εννιάρι», καταβάλλοντας προσπάθεια να βρουν παίχτη με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. Θεωρείται κλειστή μετεγγραφή ο 23χρονος Αγκολέζος Φέλιξ Βα.

Στο Κολόσσι επιστρέφει ο 18χρονος Γιώργος Ποντικός, ο οποίος πήγε δανεικος στην Δόξα, τους τελευταίους 4 μήνες της περασμένης σεζόν.  

 Ένας από τους παίχτες που αποχώρησαν με την λήξη της χρονιάς, ήταν ο Κροάτης κίπερ Πέταρ Ντουρίν. Έφυγε χωρίς να γράψει χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι.

Πιθανότατα να πάρουν ξανά κοινοτικό παίχτη για τον κατάλογο Β’, ο οποίος να πλαισιώνει τους Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς και Δημήτρη Δημητρίου.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!-ThemaSports
19/04 @ 14:35

Απόλλων: Έγινε ακόμη πιο δύσκολο του Εκπολό!

Ο Απόλλωνας επιθυμούσε την παραμονή του Γκόντσγουιλ Εκπολό και ήταν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό… -ThemaSports
19/04 @ 12:58

Γέρνει προς Χάγκεν ο Εκπολό…

Η Σουηδική Χάγκεν ήθελε τον Εκπολό, πριν μερικές εβδομάδες, παρουσιαζόταν έτοιμη να δώσει λεφτά στον Απόλλωνα, για να κάνει άμεσα δικό της...

Το ποσό για Μάρκες-ThemaSports
19/04 @ 11:21

Το ποσό για Μάρκες

Με ένα ποσό κοντά στις 300 χιλιάδες κάνει δικό του τον Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας.

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!-ThemaSports
19/04 @ 11:04

Ριζώνει στο λιμάνι ο Μάρκες!

Προχωρά στην απόκτηση του Πέδρο Μάρκες ο Απόλλωνας, με τους κυανόλευκους να πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό για να τον κρατήσουν μόνιμα στο λιμάνι της Λεμεσού.

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό -ThemaSports
19/04 @ 09:00

H υπόσχεση του Κίρζη στο Gala Dinner – Οι περιπτώσεις Μάρκες, Εκπολό

Τέσσερις μέρες πριν τον επαναληπτικό με την Πάφο, ο οποίος δεν είχε ευτυχές φινάλε για τον Απόλλωνα, ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, είχε δώσει μια υπόσχεση... Ήταν στο Gala Dinner στο ξενοδοχείο Four Seasons στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 70χρονα του σωματείου.

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
18/04 @ 23:14

Το «ευχαριστώ» του Εκπολό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ποστάρισμα του στα social media ο Εκπολό, ευχαριστεί τον κόσμο του Απόλλωνα για τη συμπαράσταση του στον ψεσινό ημιτελικό με αντίπαλο την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ