Η «ερυθρόλευκη» φιέστα και η απονομή του τίτλου στον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο ΣΕΦ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εντυπωσιακή φιέστα του Ολυμπιακού και την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου του πρωταθλήματος στους «ερυθρόλευκους».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θα μπορούσε να παίξει ξανά αυτός ο τίτλος, σε σχέση με την χθεσινή τραγική εμφάνιση στην πρεμιέρα του Nations League με το Κόσσοβο.
Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο (για όσους άντεξαν να δουν όλο το ματς) θύμισε πάλι η εθνική, εποχές των πέτρινων χρόνων.
Ο «αδικημένος» (κατά το αφεντικό του) Nικόλαος Κωστένογλου, φαίνεται ότι... έμεινε στην ζεϊμπεκιά της περασμένης Δευτέρας στην πρεμιέρα του «Παβίλιον».
Έψαχνε ξανά… τρόπο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Μας είπε ότι δεν πρόλαβε να κάμει τις αλλαγές κι άλλα «κουφά».
Επιπρόσθετα, ανέφερε το… αμίμητο πως «δεν είχαμε τις ψυχικές, ούτε τις σωματικές δυνάμεις να αντιδράσουμε».
Είναι απορίας άξιον πάντως, πως καταφέρνει η… ομάδα που μας ενώνει, να «μεταμορφώνει» κάποιους αντιπάλους.
Με τον «χορευτή» Νικόλαο, να μας τους παρουσιάζει (συνήθως πριν τα ματς), λες κι είναι απόγονοι (σε ποδοσφαιρικό επίπεδο) των Βραζιλιάνων.
Φαντάζομαι διαβάσατε τις δηλώσεις του παραμονές του αγώνα... Μας μίλησε για την χρηματιστηριακή αξία κάποιων Κοσοβάρων παιχτών, παρά να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας, σε όσους λογάριαζαν να βρεθούν παρά το πλευρό της Εθνικής.
*Πρέπει να σας πω επίσης, ότι... ψάχνω ακόμα να μάθω, ποιος ήταν ο εμπνευστής του σλόγκαν "η ομάδα που μας ενώνει".