Μετά από ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Ναν και έντονες διαμαρτυρίες, Λεσόρ, Μπετσίροβιτς και Κοντός αποβλήθηκαν, με τον Γάλλο σέντερ να αποχωρεί κάνοντας άσεμνη χειρονομία προς φίλους του Ολυμπιακού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μεγάλη ένταση μπαίνοντας στην «τελική ευθεία» του τέταρτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!
Συγκεκριμένα, μετά από ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Κέντρικ Ναν, υπήρξαν πολύ έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς των «πράσινων», με τον Εργκίν Αταμάν να μπαίνει έξαλλος στο παρκέ και να δέχεται τεχνική ποινή, ενώ οι διαιτητές απέβαλλαν Λεσόρ, Μπετσίροβιτς και Κοντό.
Οι τρεις τους, αποχώρησαν από το παρκέ με αρκετή καθυστέρηση και ενώ το παιχνίδι είχε συνεχιστεί, με τον Γάλλο σέντερ του Παναθηναϊκού να κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια κάνοντας άσεμνη χειρονομία προς φίλους του Ολυμπιακού, πριν μπει στη φυσούνα.
Με προπόνηση στο ΓΣΠ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνικής μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα της Τρίτης με τη Ρουμανίας για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/09 @ 23:56
Δείτε πότε θα διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με αντίπαλο τη Λιθουανία για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ 2025.
07/09 @ 23:54
Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ επιστρατεύτηκε από τον Βασίλη Σπανούλη μεταξύ τρίτης και τέταρτης περιόδου και έκανε τη διαφορά για την Ελλάδα σε άμυνα και επίθεση.
07/09 @ 23:49
Δείτε πώς διαμορφώθηκε το πανόραμα του Ευρωμπάσκετ 2025 μετά την ολοκλήρωση της φάσης των «16».
07/09 @ 23:47
Έχοντας τον έλεγχο του αγώνα συνεχώς και τον Γιάννη ξανά σε εξαιρετικό βράδυ, η Εθνική μας επιβλήθηκε με 84-79 του Ισραήλ, κλείνοντας ραντεβού με τη Λιθουανία στα προημιτελικά του φετινού Ευρωμπάσκετ!
07/09 @ 23:27
Ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκε στη «Xiaomi Arena» ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Ισραήλ.
07/09 @ 23:05
Ο Κώστας Παπανικολάου έφτασε τις 169 συμμετοχές με την Εθνική και ανέβηκε στη 10η θέση της σχετικής λίστας, ξεπερνώντας τον Νίκο Γκάλη!
BEST OF THEMASPORTS