Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην επίσημη ιστοσελίδα η Ομόνοια Αραδίππου ενημερώνει...

«Η Rush Soccer είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την Ομόνοια Αραδίππου στην Κύπρο. Οι Northeast Rush, Rush Greece και Rush Cyprus επεκτείνουν με τον πιο επίσημο τρόπο το brand name της Rush σε ακόμα μία χώρα της Μεσογείου.

Αυτή η νέα συνεργασία θα δημιουργήσει μια μοναδική πλατφόρμα για τους παίκτες της Ακαδημίας Ομόνοιας Αραδίππου, προσφέροντας τους ξεχωριστά ποδοσφαιρικά μονοπάτια.

Τζιμ Αντωνάκας, CEO και Πρόεδρος Rush Greece
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το brand name της Rush Soccer, συστήνοντας το ‘Rush Way’ και στην Κύπρο. Η συνεργασία με την Ομόνοια Αραδίππου ήταν το ευκολότερο κομμάτι αυτής της στρατηγικής μας απόφασης. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό σωματείο με ιστορία, αλλά και μια πολύ δυναμική και παθιασμένη βάση φιλάθλων. Ένας σύλλογος που επιθυμεί να συνεχίσει την παράδοση και να παρέχει σημαντικές ευκαιρίες σε όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής κοινότητας, αλλά και την τοπική κοινωνία γενικότερα.»

● Στο ευρωπαϊκό δίκτυο επαγγελματικών και Pro-Am συλλόγων της Rush Soccer βρίσκονται η MSV Duisburg στη Γερμανία, η HB Koge στη Δανία, καθώς και ο Αιολικός Μυτιλήνης και οι Αβαντίδες Χαλκίδας στην Ελλάδα.
● H Rush Soccer αποτελεί την πολυπληθέστερη Ακαδημία ποδοσφαίρου στον κόσμο, με περισσότερους από 75.000 παίκτες όλων των ηλικιών, σε 50 διαφορετικές χώρες.
● Η Northeast Rush δραστηριοποιείται στη βορειανατολική ακτή των ΗΠΑ, διαθέτοντας ακαδημίες σε μερικές από τις μεγαλύτερες περιοχές της χώρας, όπως Μασαχουσέτη, Νέα Υόρκη, Κονέκτικατ, Νιου Χαμπσάιρ, Νορθ Καρολάινα, Φλόριντα και Ρόουντ Άιλαντ.
● Η Rush Greece διαθέτει τη βάση της στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα νότια προάστια της Βούλας, αυξάνοντας ραγδαία το τελευταίο διάστημα τις ακαδημίες και τις συνεργασίες της, με παρουσία σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, αλλά και στο νησί της Λέσβου.

Δημήτρης Μακρής, Πρόεδρος Ομόνοιας Αραδίππου
«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία με τη Rush Cyprus και γνωρίζουμε ότι αυτό θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή για την ακαδημία μας. Η παγκόσμια εμβέλεια και η υψηλού επιπέδου διοίκηση της Rush πρόκειται να μεγαλώσουν το προφίλ του συλλόγου και της ακαδημίας μας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.»

Λίγα λόγια για τη Rush Soccer
Με παρουσία σε 50 χώρες, 6 ηπείρους και περισσότερους από 75.000 ποδοσφαιριστές, αποτελεί τη μεγαλύτερη σε αριθμούς ακαδημία στον κόσμο. Ξεκίνησε τη λειτουργία της στις ΗΠΑ στο Ντένβερ, Κολοράντο το 1997 και σύντομα ανέπτυξε το δίκτυο της, διαθέτοντας 155 ποδοσφαιρικά κλαμπς σε 48 αμερικανικές πολιτείες. Το 2009 άρχισε να επεκτείνεται και εκτός χώρας, αρχικά στη Νότια Αφρική και εν συνεχεία σε Νότια Αμερική, Ευρώπη και Ασία.
Από τις ακαδημίες της ξεπήδησαν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες, που ακολουθούν αξιοπρόσεκτη καριέρα στο εξωτερικό, όπως ο διεθνής με τις ΗΠΑ (92 ματς, 43 γκολ) Christian Pulisic, που αγωνίστηκε σε Chelsea FC και Borussia Dortmund, αλλά και η επίσης διεθνής με τις ΗΠΑ (150 ματς, 66 γκολ) Lindsey Horan με διεθνή καριέρα στην Paris Saint Germain.

Λίγα λόγια για τη Northeast Rush
H Northeast Rush είναι ένας κορυφαίος ποδοσφαιρικός οργανισμός, έχοντας τη βάση του στο Νιούτονβιλ της Μασαχουσέτης, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα αγωνιστικών ποδοσφαιρικών επιπέδων σε νέους και νέες της βορειοανατολικής ακτής των ΗΠΑ, καθώς και επαγγελματικές ευκαιρίες ανέλιξης.
Έχοντας προσέγγιση με επίκεντρο τον αθλητή ή την αθλήτρια, κάθε μέλος της ακαδημίας υποστηρίζεται από ένα πρόγραμμα εθνικού επιπέδου, προσφέροντας υψηλή ποιότητα προπόνησης από ταλαντούχους προπονητές.
Northeast Rush, Rush Greece και Rush Cyprus εκπροσωπούν περισσότερες από 250 ακαδημίες, ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ομάδες, καθώς και 5.000 αθλητές όλων των ηλικιών. Προσφέρει επίσης ένα διεθνές ‘Residency Program’ στην Ελλάδα και σύντομα κάτι αντίστοιχο θα είναι σε θέση να παρέχεται και στην Κύπρο, πέρα από τις διάφορες ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου και του φημισμένου στις ΗΠΑ ‘Needham Memorial Day Soccer Tournament’, που φιλοξενεί περισσότερες από 600 ομάδες κάθε Μάιο στη Μασαχουσέτη.

Λίγα Λόγια για τη Rush Greece
Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2020 και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να επεκτείνει το δίκτυό της σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αλλά και στο νησί της Λέσβου. Έχει έδρα τη Βούλα, ένα από τα πιο όμορφα σημεία των νοτίων προαστίων, αλλά οι συνεργαζόμενες ακαδημίες της εκτείνονται στον Πειραιά, τα Άνω Λιόσια, το Περιστέρι, αλλά και τη Χαλκίδα. Στη δύναμή της της αυτή τη στιγμή ανήκουν περισσότεροι από 1.000 νεαροί ποδοσφαιριστές, τόσο αγόρια όσο και κορίτσια.
Η Rush Greece αποτελεί στρατηγικό εταίρο της Northeast Rush στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και εκτός από το καθαρά ποδοσφαιρικό μονοπάτι ανέλιξης παικτών όλων των ηλικιών, αναπτύσσει το κομμάτι του αθλητικού τουρισμού, παρέχοντας επιπρόσθετα και ακαδημαϊκά εκπαιδευτικά προγράμματα για νέους και νέες από την Ελλάδα που επιθυμούν να σπουδάσουν στις ΗΠΑ.

Λίγα λόγια για τη RUSH Cyprus
Η Rush Cyprus αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας της Northeast Rush, με στόχο να αυξήσει τα ποδοσφαιρικά μονοπάτια που μπορούν να προσφερθούν σε παιδιά, αγόρια και κορίτσια, όλων των ηλικιών, καθώς και ενήλικες, προσδοκώντας σύντομα να προστεθούν στο πεδίο των προσφερόμενων υπηρεσιών της και ακαδημαϊκές ευκαιρίες τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ.

Λίγα λόγια για την Ομόνοια Αραδίππου
Το Σωματείο της Ομόνοιας Αραδίππου ιδρύθηκε στις 4 Απριλίου 1929 με έδρα την Αραδίππου, στην επαρχία της Λάρνακας Κύπρου. Ο σύλλογος αγωνίζεται στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, ενώ στο παρελθόν έχει λάβει μέρος 13 φορές και στην Α’ Κατηγορία, με πιο πρόσφατη τη σεζόν 1995–1996.
Στην τροπαιοθήκη της η Ομόνοια Αραδίππου κατέχει δύο τίτλους Β’ κατηγορίας, ενώ πλούσια είναι η τροπαιοθήκη της Ακαδημίας της, με κατακτήσεις Παγκύπριων πρωταθλημάτων διαφόρων ηλικιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτική της Ομόνοιας Αραδίππου για προώθηση και η ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας στην ομάδα ανδρών κάθε χρόνο, έχει συμβάλει στην ανάδειξη αξιόλογων Κυπρίων Διεθνών ποδοσφαιριστών. Έδρα της το Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου, ενώ διαθέτει ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο.
Η Ομόνοια Αραδίππου διαθέτει επίσης Πολιτιστικό Όμιλο από το 1981 με 350 ενεργά μέλη λειτουργώντας χορευτικά τμήματα, φιλαρμονική ορχήστρα και θεατρική ομάδα. Το οίκημα του Σωματείου κοσμεί την κεντρική πλατεία του Δήμου Αραδίππου!».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το δεκάρι των «περιστεριών» που έκλεψε καρδιές! -ThemaSports
23/04 @ 08:57

Το δεκάρι των «περιστεριών» που έκλεψε καρδιές!

Στο ντέρμπι της Ομόνοιας 29ης Μαίου με την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ, «έκλεψε καρδιές» ο παίχτης που φορούσε τη φανέλα με το νούμερο 10, από την φιλοξενούμενη ομάδα…

Χριστοφόρου: «Θα παίζουμε στο ΑΕΚ Αρένα στην Α' κατηγορία - Προτάσεις από τη Σαλαμίνα σε δύο παίκτες μας»-ThemaSports
08/04 @ 12:25

Χριστοφόρου: «Θα παίζουμε στο ΑΕΚ Αρένα στην Α' κατηγορία - Προτάσεις από τη Σαλαμίνα σε δύο παίκτες μας»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου, Κώστας Χριστοφόρου, την επομένη της μεγάλης νίκης της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, η οποία άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την άνοδο στην Α' κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Ομόνοια Αραδίππου: Τα ΞΕΦΡΕΝΑ πανηγύρια μετά τη νίκη ανόδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)   -ThemaSports
07/04 @ 19:45

Ομόνοια Αραδίππου: Τα ΞΕΦΡΕΝΑ πανηγύρια μετά τη νίκη ανόδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια Αραδίππου επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας για την 11η αγωνιστική.

Tραβάει τα βλέμματα ομάδων πρώτης κατηγορίας… -ThemaSports
06/12 @ 13:18

Tραβάει τα βλέμματα ομάδων πρώτης κατηγορίας…

Ένας παίχτης που ξεχωρίζει στην φετινή σεζόν στην Ομόνοια Αραδίππου είναι ο κεντρικός χαφ Νίκο Χαβέλκα.

«Στόχος είναι η άνοδος μετά από 25 χρόνια - Ακούστηκε και για 'ΑΕΚ Αρένα', όμως περιμένουμε»-ThemaSports
21/11 @ 11:37

«Στόχος είναι η άνοδος μετά από 25 χρόνια - Ακούστηκε και για 'ΑΕΚ Αρένα', όμως περιμένουμε»

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου, Κώστας Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την πορεία της ομάδας στη Β' Κατηγορία.

Αναλαμβάνει τα ηνία ο Χούγκο Μαρτίνς!-ThemaSports
15/10 @ 17:49

Αναλαμβάνει τα ηνία ο Χούγκο Μαρτίνς!

Η Ομόνοια Αραδίππου ανακοίνωσε την συμφωνία με τον προπονητή, Χούγκο Μαρτίνς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ