Εκατοντάδες φίλοι της Λίβερπουλ έχουν ήδη τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Ντιόγκο Ζότα, αφήνοντας λουλούδια, κασκόλ, φανέλες και πολλά άλλα αντικείμενα έξω από το Άνφιλντ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο παραμένει σοκαρισμένο από την είδηση του θανάτου του Ντιόγκο Ζότα και του αδελφού του, Αντρέ Σίλβα, σε τροχαίο δυστύχημα στην Ισπανία.
Όπως είναι λογικό, πέρα από τους οικείους του, αλλά και πρώην και νυν συμπαίκτες και συνεργάτες του, ο χαμός του Πορτογάλου σόκαρε και τους φίλους της Λίβερπουλ, πολλοί από τους οποίους έσπευσαν να τιμήσουν τη μνήμη του.
Πράγματι, εκατοντάδες φίλαθλοι των «ρεντς» έχουν ήδη επισκεφτεί το «Άνφιλντ», αφήνοντας λουλούδια, κασκόλ, φανέλες και πολλά άλλα αντικείμενα έξω από το γήπεδο, ως έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον Ζότα.
Φυσικά, η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται, μέσα σε πολύ φορτισμένο κλίμα, καθώς ακόμη δεν έχει καλά καλά ξεπεραστεί το σοκ από την τραγική είδηση.
-
-
-
-
-
-
Πηγή: sport-fm.gr
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 23:22
Η Equipe αναφέρει πως η Λιόν καλείται να βρει άμεσα 100+100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κερδίσει την έφεση για τον υποβιβασμό της στη Ligue 2.
03/07 @ 22:55
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
03/07 @ 22:07
Προς τιμήν του Ντιόγκο Ζότα που έχασε τη ζωή του, η Λίβερπουλ αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «20».
03/07 @ 21:56
Όπως έγινε γνωστό, ο Ντιόγκο Ζότα θα κηδευτεί το Σάββατο (05/07) στην Γκοντομάρ της Πορτογαλίας.
03/07 @ 21:30
Διαβάστε τη συγκινητική ανακοίνωση του προπονητή της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, μέσω της ομάδας, για τον τραγικό χαμό του Ντιόγο Ζότα.
03/07 @ 20:00
Δείτε γιατί ανάμεσα στα ημίχρονα στο ποδόσφαιρο υπάρχει 15 λεπτά διακοπή.
BEST OF THEMASPORTS