Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους Διαιτητές των αγώνων της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β’ φάσης του Α’ ομίλου της Cyprus League by Stoiximan που θα γίνουν ερχόμενη Κυριακή 18 Μαΐου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον αγώνα της Τσάρσκο Σέλο με την Λοκομοτίβ Σόφιας για τα playoffs σωτηρίας στη Βουλγαρία.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι γηπεδούχοι ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να έχουν ελπίδες να μείνουν στη μεγάλη κατηγορία, κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις και ο επιθετικός Γιουσούφ Γιαφά πήρε μόνος του την απόφαση να το εκτελέσει. Βέβαια ο συνήθης εκτελεστής των πέναλτι της ομάδας, Μάρτιν Καβντάνσκι, αντέδρασε έντονα.
Ο Γιαφά δεν έδινε με τίποτα την μπάλα, με αποτέλεσμα να μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ομάδας, Στόινα Μανόλοφ, για να αρπάξει από το λαιμό τον ποδοσφαιριστή και να δώσει τελικά την μπάλα για την εκτέλεση στον Καβντάνσκι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Αφρικανός άσος να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο από έναν άνθρωπο ασφαλείας, αλλά ο αρχηγός της Τσάρσκο Σέλο δεν κατάφερε να σκοράρει.
Πάντως η χαμένη εκτέλεση πέναλτι από τον Μάρτιν Καβντάνσκι προκάλεσε την ειρωνική αντίδραση Γιουσούφ Γιαφά και ακολούθησε νέος κύκλος προπηλακισμών με τον πρόεδρο, μέχρι να σταματήσουν να καταγράφουν οι κάμερες. Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1 και τελικά η Τσάρσκο Σέλο δεν κατάφερε να μείνει στην μεγάλη κατηγορία και υποβιβάστηκε.