"Πετάει για Ισραήλ και ανακοινώνεται ο Λοΐζου"

"Πετάει για Ισραήλ και ανακοινώνεται ο Λοΐζου"

Η ιστοσελίδα Sport5.co.il, αναφέρει ότι Χάποελ και Ομόνοια κατέληξαν σε συμφωνία, με τον Λοΐζου Λοΐζου να πετάει για το Ισραήλ αύριο Σάββατο για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

«Μετά από πρόοδο στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων ημερών, η Χάποελ Τελ Αβίβ πέτυχε τον στόχο της και συμφώνησε με την ΟΜΟΝΟΙΑ για την απόκτηση του Λοΐζου Λοΐζου. Η συμφωνία κλείδωσε το απόγευμα της Παρασκευής, με το ποσό της μεταγραφής να φτάνει περίπου στα 1,1 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 22χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη Χάποελ, με σαφώς βελτιωμένους οικονομικούς όρους. Παράλληλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρεί σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης, διασφαλίζοντας κέρδος και από ενδεχόμενη μελλοντική παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο Λοΐζου αναμένεται να αφιχθεί στο Ισραήλ το απόγευμα του Σαββάτου, ώστε να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του, με στόχο όλα να ολοκληρωθούν πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου το βράδυ της Κυριακής».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Επιβλητικός Διγενής Μόρφου, έριξε τριάρα στην Ομόνοια 29Μ και την έπιασε στην 6η θέση - Βαθμολογία και συνέχεια

Επιβλητικός Διγενής Μόρφου, έριξε τριάρα στην Ομόνοια 29Μ και την έπιασε στην 6η θέση - Βαθμολογία και συνέχεια

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, ο Διγενής Μόρφου πέτυχε εντυπωσιακή νίκη στο γήπεδο της Περιστερώνας επί της γηπεδούχου Ομόνοιας 29Μ στο τελευταίο ματς της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας και έκανε βαθμολογικό άλμα!