ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - FREEDOM 24 KRASAVA Ε.Ν.Y. 1-1: Πήρε τον βαθμό στο 87' ο Ύψωνας απέναντι στον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός και Freedom 24 Krasava ΕΝΥ εξήλθαν ισόπαλοι 1-1 ενόψει της 4ης αγωνιστική ςτης Cyprus League by Stoiximan.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την ΑΕΛ Novibet στη Λάρισα για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League και άπαντες στην Ένωση κατανοούν τόσο τη σημασία του να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί όσο και τη δυσκολία που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Τα λόγια άλλωστε του Φιλίπε Ρέλβας, ο οποίος τόνισε ότι «ο αντίπαλος θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει», αποτυπώνουν ότι η ομάδα του Νίκολιτς προετοιμάζεται με σοβαρότητα για το ματς.
Παράλληλα, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός στάθηκε στο γεγονός πως η ΑΕΚ δεν έχει δεχθεί ακόμα τέρμα στο πρωτάθλημα, κάτι που όπως σημείωσε οφείλεται στη συνολική καλή αμυντική λειτουργία.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τις δυσκολίες τους αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ Novibet:
«Είναι αλήθεια, το ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει την υποστήριξη του κόσμου της στην έδρα της. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί ξέρουμε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Εμείς πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας και να πάρουμε αυτά που ζητάμε».
Για το γεγονός ότι έχουν κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα:
«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε χαρούμενοι που δεν έχουμε δεχθεί γκολ ακόμη. Αυτό είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Η θέση μου μπορεί να είναι στο κέντρο της άμυνας μαζί με κάποιον άλλο συμπαίκτη μου , όμως αυτό δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της άμυνας. Θεωρώ πως όταν όλη η ομάδα αμύνεται καλά, είναι πιο εύκολο και για εμάς τους αμυντικούς να μπορέσουμε να κρατήσουμε το μηδέν. Και φυσικά, όταν η ομάδα κερδίζει, όλοι μαζί βοηθάμε και στην επίθεση. Οπότε, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο».
Για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος:
«Θεωρώ, ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να κοιτάμε τον βαθμολογικό πίνακα. Πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να κοιτάξουμε τη δική μας δουλειά. Είμαστε φυσικά πολύ χαρούμενοι που έχουμε πάρει αυτές τις νίκες μέχρι στιγμής. Όμως, επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ νωρίς για να κοιτάμε τη βαθμολογία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε τη δική μας δουλειά και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε στη συνέχεια».