Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι με τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τους Ισπανούς να αναφέρουν πως οι «μερέγχες» έκλεισαν μια για πάντα την πόρτα στον Γάλλο φορ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 Η διαφαινόμενη ανανέωση του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, αναμένεται να κλείσει οριστικά την πόρτα (και την πιθανότητα μελλοντικής μεταγραφής) της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γάλλο επιθετικό.

Οι άνθρωποι των «μερέγχες» είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι και εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά του Εμπαπέ, θεωρώντας πως τους άφησε στα κρύα του λουτρού ενώ τους είχε δώσει τον λόγο τους πως θα μετακομίσει στη Μαδρίτη. Μάλιστα, το «Deportes Cuatro» αναφέρει πως υπήρχε συμφωνία της μητέρας και του ατζέντη του Γάλλου με τους Μαδριλένους.

Ο Εμπαπέ ενημέρωσε με μήνυμα τον Φλορεντίνο Πέρεθ σήμερα για την επιλογή του, με τον πρόεδρο της Ρεάλ να κλείνει πλέον οριστικά την πόρτα στον Γάλλο για πιθανή μεταγραφή στο μέλλον.

 

 Κάπως έτσι, φαίνεται πως ο 23χρονος επιθετικός εφόσον θελήσει να αποχωρήσει από την Παρί μετά το τέλος του νέου συμβολαίου του που θα έχει διάρκεια τριών ετών, τότε θα αναζητήσει ένα άλλο κλαμπ και όχι τη «βασίλισσα».



 

 
 
 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαθιά ανάσα για Μπόχουμ μετά από καιρό-ThemaSports
26/04 @ 23:42

Βαθιά ανάσα για Μπόχουμ μετά από καιρό

Την πρώτη της νίκη μετά από δύο μήνες και πλέον, σημείωσε η Μπόχουμ που επικράτησε 3-2 της Χόφενχαϊμ και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια της για την αποφυγή του υποβιβασμού.

«Θα παίζω τέσσερα ματς, στο ένα θα είμαι... σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!-ThemaSports
26/04 @ 23:23

«Θα παίζω τέσσερα ματς, στο ένα θα είμαι... σπίτι»: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε όρο σε Γιουνάιτεντ και Ράνγκνικ!

Ναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε από μόνος του έναν όρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποφάσισε πως θα χάνει ένα παιχνίδι στα… πέντε, απέκλεισε τον εαυτό του και από την αποστολή. Και προκειμένου να υπάρξει μία ομαλή συνύπαρξη με τον Ραλφ Ράνγκνικ, αυτός το αποδέχθηκε!

Κάτι περισσότερο από ένα 90λεπτο: Ο Ποστέκογλου θέλει να... «κόψει» η Τότεναμ τον τίτλο στην Άρσεναλ!-ThemaSports
26/04 @ 23:10

Κάτι περισσότερο από ένα 90λεπτο: Ο Ποστέκογλου θέλει να... «κόψει» η Τότεναμ τον τίτλο στην Άρσεναλ!

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει στην Άρσεναλ να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της στην Premier League είναι ο Άγγελος Ποστέκογλου!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ - Πλήρης συμφωνία με τη Φέγενορντ!-ThemaSports
26/04 @ 22:58

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Άρνε Σλοτ - Πλήρης συμφωνία με τη Φέγενορντ!

Πλήρης συμφωνία ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Φέγενορντ, νέος προπονητής των «κόκκινων» ο Άρνε Σλοτ, που αντικαθιστά τον Γιούργκεν Κλοπ!

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ΔΕΝ θέλει τον Σλοτ: «Είμαστε τεράστιος σύλλογος, είναι για εμάς αυτός;»-ThemaSports
26/04 @ 22:47

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ΔΕΝ θέλει τον Σλοτ: «Είμαστε τεράστιος σύλλογος, είναι για εμάς αυτός;»

Ξεκάθαρος ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, αναφορικά με το αν ο Άρνε Σλοτ είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τους «κόκκινους» ξανά στις επιτυχίες. Δεν είναι σίγουρος, αμφιβάλλει, θεωρεί πως ακόμη και αν ο τρόπος παιχνιδιού του είναι σύμφωνος με τα «θέλω» της ομάδας, κάτι του... λείπει!

CEO Premier League για τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι: «Η υπόθεση θα λυθεί σύντομα»-ThemaSports
26/04 @ 19:56

CEO Premier League για τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι: «Η υπόθεση θα λυθεί σύντομα»

Δηλώσεις σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης που αφορά τις οικονομικές παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ο CΕΟ της Premier League, Ρίτσαρντς Μάστερς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ