Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης μίλησε στον Super Sport FM για τον τίτλο, την πορεία, τους πρωταγωνιστές και την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

«Μόλις είχε τελειώσει το παιχνίδι, όλοι οι κόποι, όχι μόνο οι δικοί μου αλλά όλων, εκείνη την στιγμή καρποφόρησαν. Αντιλαμβάνεστε όλοι ήμασταν συναισθηματικά φορτισμένοι και πήραμε κάτι που μας άξιζε εδώ και καιρό».

Για την αναφορά του Γκιέ σε αυτόν: «Δεν νομίζω να άξιζε πρώτα σε μένα αλλά σε όλους και κυρίως στον κόσμο του Απόλλωνα. Πάντα λέω ότι είναι ομαδική η δουλειά που φέρνει τα αποτελέσματα. Μιας και ανέφερες το όνομα του Γκιέ, είναι μια ικανοποίηση για παίκτες όπως ο Άμπραχαμ που δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τίτλο όμως δεν ξεχνούν την ομάδα μας. Μας στέλνουν μηνύματα και δώσαμε χαρά σε πολύ κόσμο».

Για τους ομίλους: «Είναι ωραίο να νιώθεις άνετα με την εξασφάλιση των ομίλων. Μπορούμε να πετύχουμε γιατί όχι και για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ. Προσπαθούμε για το καλύτερο, λιγοι πίστευαν με την Λοκομοτίβ ότι θα μπαίναμε σε ομίλους στο παρελθόν, όμως, τα καταφέραμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλων να ευχαριστήσω όλο τον φίλαθλο κόσμο, είναι αναγνώριση κυρίως όταν έρχονται τα συγχαρητήρια από φίλους άλλων ομάδων. Πήραμε τίμια, σωστά και δίκαια αυτό το πρωτάθλημα και είναι αυτό του δίνει περισσότερη αξία. Θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσει ο κόσμος να διασκεδάσει ο κόσμος την Κυριακή».

Για Φουρέιρα στη φιέστα: «Ετοιμάζουμε κάποιες εκπλήξεις, αλλά αν της λέγαμε δεν θα ήταν εκπλήξεις. Το σίγουρο, είναι ότι ο κόσμος θα περάσει εκπληκτικά. Κάνουμε το παν, για να είναι μια αξέχαστη βραδιά.»

Η επόμενη μέρα: «Πάντα ο στόχος είναι να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο, του χρόνου θα υπάρχουν περισσότερες υποχρεώσεις αγώνες πρωταθλήματος και Ευρώπης. Θα δώσουμε τουλάχιστον 14 παίχνιδια περισσότερα. Απέδειξε φέτος η ομάδα ότι έχει βάθος. Θα κάνουμε τα πάντα, για να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα. Υπήρχαν ελαφρυντικά, για τον αποκλεισμό το περασμένο καλοκαίρι. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε όλα όσα έπρεπε για να φτάσουμε στον τίτλο».

Για Τσόρνιγκερ: «Ηταν ο πρωταγωνιστής της χρονιάς, όπως και οι ποδοσφαιριστές…»

Για την αύξηση των ομάδων: «Η θέση μας είναι εκεί, άλλες ομάδες επιθυμούν περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα, έχουμε δημοκρατία…».

Για τον Πέτρο Κονναφή: «Είναι από τους πιο στενούς συνεργατές μου, η δουλειά του είναι τρομακτική και φαίνεται στο γήπεδο. Όλοι οι κόποι καρποφόρησαν, δεν είναι θέμα δικαίωσης. Πήραμε αυτό που δικαιούμασταν όλα αυτά τα χρόνια».

Για το νέο γήπεδο: «Ευελπιστούμε ότι θα φέρουμε κόσμο στο γήπεδο, είναι σε άλλο επίπεδο από ότι είναι το Τσίρειο. Ξεκίνησε το 2013 η διαδικασία, η πρώτη φορά ήταν λίγους μήνες μετά που προέκυψε το πρόβλημα το οικονομικό με τις τράπεζες. Δεν θα γίνοταν ποτέ αν δεν ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και είμαστε ευγνώμων. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα γήπεδο στολίδι και μακάρι να το γεμίζουμε κάθε βδομάδα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Είναι ευκαιρία, δεν υπάρχουν δικαιολογίες πήραμε το πρωτάθλημα, θα μπούμε ως πρωταθλητές στο νέο γήπεδο».

Για τον αρχηγό, Χάμπο Κυριάκου: «Είχα κάνει μια συνάντηση μαζί του, τηρήσαμε κάποια πράγματα, αν βρει κάτι να πάει στο εξωτερικό θα του ευχηθούμε ό, τι καλύτερο. Έχει δικαίωμα να επιδιώξει το όνειρο του. Αν δεν προκύψει, εδώ θα είμαστε…».

Για τον Βαλεντίν Ρομπερζ: «Η πορεία του, οι πράξεις του… έχει τις δυνάμεις να παίξει ακόμη για αρκετό καιρό».

Δημοσίευματα για τον Πίττα για Ελλάδα και ΠΑΟ: «Δεν υπήρξε κάτι επίσημο για κάποιον ποδοσφαιριστή μας. Αν υπάρξει κάτι θα το συζητήσουμε στη συνέχεια».

Για τον Βα; «Όταν θα προχωρήσουν κάποια θέματα, τότε θα έχουμε και ανακοινώσεις».

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Βράνιες: «Δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη διαδικασία για κανέναν. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή, ν’ απολαύσουμε αυτές τις μέρες την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον Σάλαι: «Του ευχόμαστε τα καλύτερα στην ομάδα του, αν πάει μεταγραφή σίγουρα θα προκύψει κάποιο όφελος».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»-ThemaSports
26/04 @ 10:39

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, με αφορμή την ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Λεμεσιανής ομάδας στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη, αλλά και τον αποψινό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Λευκοθέα.

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ