Γραπτή δήλωση από τον πρόεδρο της ΕΝΠ, Κυριάκο Τικκή:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ποδοσφαιρική Περίοδος 2021-2022

Εκ μέρους όλων των μελών Δ.Σ αλλά και του ιδίου προσωπικά θα θέλαμε να συγχαρούμε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα για την επίτευξη του στόχου που τέθηκε το περασμένο καλοκαίρι που δεν ήταν άλλος από την επάνοδο της ιστορικής ομάδας μας στην Α΄ Κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να συγχαρώ το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές αλλά και το προσωπικό που απαρτίζει το Ποδοσφαιρικό Τμήμα για την αφοσίωση και προσήλωση που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια στον στόχο της ανόδου που θέσαμε όλοι μαζί εξ αρχής.

Ένα μεγάλο μπράβο επίσης προς τους ανθρώπους που εργάζονται και απαρτίζουν τις Ακαδημίες μας για την άκρως πετυχημένη χρονιά.

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλες τις εταιρείες για την συνεργασία που είχαμε αλλά και την οικονομική στήριξη αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο οικονομικά για όλους.

Θα ήταν παράληψη μου να μην αναφερθώ στους άμεσους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο που θυσίασαν αρκετές ώρες από την προσωπική τους ζωή αλλά και τις εργασίες τους έτσι ώστε να έχουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Επιπρόσθετα νιώθω υποχρέωση να ευχαριστήσω το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και τον Δήμαρχο προσωπικά για την καθολική τους στήριξη σε όλη την ποδοσφαιρική περίοδο και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έχουν τεθεί τα θεμέλια για μία ακόμη πιο εποικοδομητική συνεργασία με μοναδικό στόχο το καλύτερο όσο αφορά την ομάδα του τόπου μας.

Τέλος, θεωρώ το ευχαριστώ ίσως να μην αντικατοπτρίζει το τι νιώθω προς τον απλό κόσμο της ομάδας μας αλλά και τον ΣΥ.ΦΙ ΕΝΠ - ΘΥΡΑ 26 για την συνεχή τους στήριξη προς την ομάδα μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Υπήρξαν στιγμές που οι πράξεις του κόσμου της ομάδας μας ήσαν συγκλονιστικές.

Ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που έβλεπα κάθε βδομάδα στις κερκίδες κάθε σταδίου που αγωνιζόμασταν αποτελούσαν το μεγαλύτερο κίνητρο για εμένα έτσι ώστε να οραματίζομαι το οικοδόμημα της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της ετήσιας ενημερωτικής ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ όπου θα αναλυθεί το έργο του παρών Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και η επόμενη μέρα του Σωματείου μας.

Με εκτίμηση,
Κυριάκος Τίκκης
Πρόεδρος Ε.Ν.Π ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β' Κατηγορία: H τελευταία αγωνιστική και τηλεοπτικές μεταδόσεις-ThemaSports
22/04 @ 13:02

Β' Κατηγορία: H τελευταία αγωνιστική και τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής.

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών-ThemaSports
22/04 @ 14:18

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο 14ος τελικός της διοργάνωσης και το τρόπαιο θα διεκδικήσουν ο Κούρης Ερήμης και ο Σπάρτακος Κιτίου.

Το είδαμε και αυτό στην Επίλεκτη-ΣΤΟΚ: Ο Κοσμά σκόραρε έξι γκολ αλλά η Θύελλα δεν νίκησε!-ThemaSports
20/04 @ 21:04

Το είδαμε και αυτό στην Επίλεκτη-ΣΤΟΚ: Ο Κοσμά σκόραρε έξι γκολ αλλά η Θύελλα δεν νίκησε!

Ρεσιτάλ σκοραρίσματος στην 4η τη τάξει κατηγορία της Κύπρου από τον επιθετικό της Θύελλας Αγίου Θεοδώρου, Γιώργο Κοσμά.

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Βόρεια η Θύρα 9 - Φτιάχνουν ατμόσφαιρα μια ώρα πριν το ματς!-ThemaSports
20/04 @ 15:34

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Βόρεια η Θύρα 9 - Φτιάχνουν ατμόσφαιρα μια ώρα πριν το ματς!

Η Θύρα 9 ετοιμάζεται για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου και μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης άρχισαν την... προθέρμανση.

Γιορτινό κλίμα στο ΓΣΠ για τον... τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/04 @ 14:50

Γιορτινό κλίμα στο ΓΣΠ για τον... τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου υποδέχεται την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ και δύο ώρες πριν την έναρξη (16:30) του ματς οι οπαδοί των πρασίνων δημιούργησαν γιορτινό κλίμα.

Β' Κατηγορία: Πήρε το ντέρμπι τίτλου η Ομόνοια Αραδίππου, κλείδωσε την άνοδο η ΕΝΠ!-ThemaSports
20/04 @ 18:27

Β' Κατηγορία: Πήρε το ντέρμπι τίτλου η Ομόνοια Αραδίππου, κλείδωσε την άνοδο η ΕΝΠ!

Ολοκληρώθηκαν οι οκτώ αναμετρήσεις σε Α' και Β' όμιλο για την Β' Κατηγορία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ