Τέτοια σταθερότητα απλά την θαυμάζεις
Η Πάφος παίζει ασταμάτητα από το καλοκαίρι αλλά δεν την σταματάει κανείς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το πρωί του Σαββάτου ο γενικός διευθυντής του Άρη, Δημήτρης Γιαννέλης, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει τα εξής:
«Επειδή κάποια γεγονότα πρέπει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσο και αν οι πρωταγωνιστές τους δεν το επιθυμούν αισθάνομαι υπερήφανος που έχω συναδέλφους μέσα στο οικοδόμημα του Άρη τα παιδιά του Φυσιοθεραπευτικού team και τον γιατρό μας.
Μετά την επίτευξη του τέρματος της ομάδας της Πάφου στην τελευταία φάση του αγώνα ένας άτυχος φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας έπεσε από μεγάλο ύψος στο έδαφος.
Αμέσως και χωρίς κανένα δισταγμό σε μια τόσο κρίσιμη κατάσταση που εξελισσόταν και ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη τα παιδιά έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες.
Εύχομαι στο φίλο της Πάφου ταχεία ανάρρωση στην δίκη του μάχη και σύντομα να βρεθεί πάλι στην κερκίδα της αγαπημένης του ομάδας.
Γιατί η ανθρώπινη ζωή μέτρα παραπάνω από οτιδήποτε άλλο!»
Δείτε:
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που ο οπαδός της Πάφου ΠΕΦΤΕΙ από την κερκίδα