To πρόωρο τέλος του ουκρανικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε η ουκρανική ομοσπονδία εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης, με την Σαχτάρ να παίρνει άτυπα τον τίτλο του πρωταθλητή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ουκρανία συνεχίζει να ζει δραματικές ημέρες, λόγω της ρωσικής εισβολής και του συνεχιζόμενου καταστροφικού πολέμου.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της σεζόν, με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ να κατακτά, στα χαρτιά -λόγω των συνθηκών- το πρωτάθλημα.
Κανένα ματς του πρωταθλήματος δεν έχει διεξαχθεί από την ημέρα που τα ρωσικά στρατεύματα πέρασαν τα ουκρανικά σύνορα και η ομοσπονδία αναγκάστηκε ν’ ανακοινώσει την ολοκλήρωση της σεζόν.
Η Σαχτάρ βρίσκονταν στην πρώτη θέση, όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα με 47 βαθμούς, δύο πόντους πάνω από τη Ντιναμό Κιέβου, και πήρε τον άτυπο τίτλο.
Όπως έγινε γνωστό, δεν θα υπάρξουν απονομές για τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Ντόνετσκ και η Ντιναμό θα λάβουν μέρος στο Champions League της επόμενης σεζόν.
Πηγή: to10.gr
Ζωντανά σε LIVE STREAMING από την ΚΟΠ η κλήρωση της Α' φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola Α' - Β' Κατηγορίας στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/09 @ 10:10
Η Εθνική Χώρας των Βάσκων θα αντιμετωπίσει την Παλαιστίνη σε φιλικό παιχνίδι στο Σαν Μαμές, με το ματς να αποκτά και πολιτική διάσταση λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.
18/09 @ 09:48
Στην Πορτογαλία είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο από σήμερα το πρωί για να σφραγίσει το deal που έχει προφορικά με την διοίκηση της Μπενφίκα.
17/09 @ 12:12
Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ήταν έξαλλος με τη διαιτησία μετά το ματς της Μαρσέιγ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
17/09 @ 10:55
Η Ρεάλ δεν έχει αποφασίσει για την επέκταση του Ρούντιγκερ, που σκέφτεται ξανά την πρόταση της Αλ Χιλάλ. Ο Τσάμπι Αλόνσο κρατά ανοιχτό το θέμα ενόψει του καλοκαιριού.
17/09 @ 10:20
Ο Λιονέλ Μέσι σκόραρε και μοίρασε ασίστ στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με 3-1 απέναντι στους Σιάτλ Σάουντερς, παίρνοντας «εκδίκηση» για την ήττα στον τελικό του Leagues Cup πριν δύο εβδομάδες.
16/09 @ 21:53
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για τον αγώνα με την Πάφο στο Champions League, με τον Ροντινέι να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
BEST OF THEMASPORTS