Σίριαλ Λοϊζου: Επτά κατοστάρικα δεν είναι λίγα…
Κάποιες πληροφορίες φέρουν την Χάποελ Τελ-Αβίβ, να προσφέρει 700 χιλιάδες ευρώ, για να κάμει δικό της τον Λοϊζου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά το διπλό του ΑΠΟΕΛ επί του Άρη, όπου τον έφερε σε απόσταση βολής από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Απόλλωνα (πλην ένα βαθμό) σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου της ομάδας, οι οποίοι βλέπουν ότι σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος η ομάδα έχει την... μπάλα στα πόδια της για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο κόσμος μπορεί να είναι στα... πάνω του, στα χάι του, αλλά οι «ένοικοι» του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος» είναι προσγειωμένοι και με το μυαλό επικεντρωμένο στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, ενώ προηγούνται οι μέρες του Πάσχα.
Η τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ αποφάσισε όπως παραχωρήσει 4ήμερη άδεια, από Μεγάλη Πέμπτη μέχρι Κυριακή του Πάσχα. Μεγάλη Τετάρτη (αύριο) το πρωί θα γίνει προπόνηση και έπειτα τους... ζυγούς λύσατε μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα. Από τη Δευτέρα του Πάσχα ο ΑΠΟΕΛ θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Στα αγωνιστικά νέα, πέρα του Κβιλιτάια, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο για τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και θα ξεκαθαρίσει από βδομάδας εάν θα προλάβει το ντέρμπι, θα απουσιάσουν Καρώ και Νταουσβίλι.