Ο Σάββας Παντελίδης, μίλησε και για το μέλλον του στην συνέντευξη τύπου μετά τον χθεσινό αγώνα με την ΠΑΕΕΚ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Γνωστοποίησε ότι δεν έκανε καμία συζήτηση ακόμα με τον πρόεδρο Σοφοκλέους, επαναλαμβάνοντας ότι δεν λαμβάνει μέρος στον προγραμματισμό που γίνεται για τη νέα χρονιά.
Απλώς να θυμίσουμε, ότι ο σχεδιασμός είχε αρχίσει πριν τον επαναληπτικό με την Ομόνοια, με τις ανανεώσεις συμβολαίων των Παπαφώτη, Σάντος, Μεντόγεβιτς, ενώ πληροφορίες φέρουν και τον Μακρή «καπαρωμένο».
Διαβάστε κι εσείς αναλυτικά τις ψεσινές τοποθετήσεις του Κυρ-Σάββα (ΕΔΩ), αλλά εμείς θεωρούμε πως νιώθει ότι σύντομα θα αποχαιρετήσει την Λεμεσό και την Κύπρο.
Πόλυς Χαραλάμπους
Ο μάνατζερ του Κέρτις Τζούνιορ είπε ότι ο παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Ομόνοια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/07 @ 16:10
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Αυστραλός μεγιστάνας Άντριου Μπουντζίνσκι, προχωρεί σε πλήρη αναδιαμόρφωση της έκτασης γης που προσέφερε στην ΑΕΛ!
04/07 @ 16:00
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΛ:
04/07 @ 13:44
Ο νέος μέτοχος της ΑΕΛ, ο Αυστραλός μεγιστάνας Άντριου Μπουντζίνσκι (Andrew Budzinski), επισκέφθηκε το στάδιο «Αλφαμέγα» και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Λεμεσιανής ομάδας.
04/07 @ 08:23
Μετά τα ευχάριστα νέα, που αφορούν τους δυο «συμπαίχτες» στην διαχείριση της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, Άντριου Μπουντζίνσκι και Κρις Παναγιώτου, οι οπαδοί περιμένουν τις επόμενες ανακοινώσεις μεταγραφών…
03/07 @ 18:48
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε δελτίο Τύπου για το «πράσινο φως» που άναψε η Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ,
για τη συμμετοχή του Αυστραλού δισεκατομμυριούχου, Άντριου Μπουντζίνσκι (Andrew Budzinski), στο μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας της Λεμεσιανής ομάδας.
03/07 @ 17:25
Νέα ευχάριστη είδηση για την ΑΕΛ, αφού ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κρις Παναγιώτου, για ένταξη του στο μετοχικό σχήμα της νέας ποδοσφαιρικής εταιρείας.
BEST OF THEMASPORTS