Στις 20 και στις 22 Απριλίου θα γίνουν, όπως όλα δείχνουν, οι δύο πρώτοι αγώνες της σειράς Ολυμπιακός - Μονακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σύμφωνα με τη NOVA.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 Ο Ολυμπιακός έμαθε το βράδυ της Παρασκευής (8/4) τον αντίπαλό του στα playoffs EuroLeague και πλέον μπορεί να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη σειρά που θα κρίνει την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου (19-21/5).

 Οι -δεύτεροι στην κανονική περίοδο- Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας την έβδομη Μονακό, με τους δύο πρώτους αγώνες να γίνονται, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τη NOVA, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (20/4) και το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (22/4) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

sport24.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Βασίλης Σπανούλης στον αστερισμό των μεγάλων προπονητών-ThemaSports
17/04 @ 23:03

Ο Βασίλης Σπανούλης στον αστερισμό των μεγάλων προπονητών

Το Περιστέρι BWIN βρίσκεται στο Final 4 του Basketball Champions League και το ευρωπαϊκό μπάσκετ μιλά και πάλι για τον Βασίλη Σπανούλη.

Εικόνες υγείας: Οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είδαν από κοντά την πρόκριση του Περιστερίου bwin!-ThemaSports
17/04 @ 08:24

Εικόνες υγείας: Οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είδαν από κοντά την πρόκριση του Περιστερίου bwin!

Πολύ όμορφα γεγονότα διαδραματίστηκαν στη Βόννη, καθώς οπαδοί με φανέλες του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού πανηγύρισαν από κοντά την πρόκριση του Περιστερίου bwin.

«Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίσω κάτι»-ThemaSports
16/04 @ 21:28

«Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίσω κάτι»

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ βάφτηκε πράσινο και ο Ματίας Λεσόρ εξήγησε στο Sportal τι ήταν αυτό που έπαιξε ρόλο για να έρθει η νίκη, ενώ αναφέρθηκε στην δική του παρουσία στο πράσινο στρατόπεδο.

Ένας... γεννημένος MVP: Ο Τι Τζέι Σορτς είναι το «αστέρι» της Παρί, που ετοιμάζεται να λάμψει στην ελίτ της Ευρώπης! -ThemaSports
16/04 @ 19:16

Ένας... γεννημένος MVP: Ο Τι Τζέι Σορτς είναι το «αστέρι» της Παρί, που ετοιμάζεται να λάμψει στην ελίτ της Ευρώπης!

Ο Τι Τζέι Σορτς πραγματοποίησε μία ακόμη «μαγική» σεζόν, οδηγώντας την Παρί στην κατάκτηση του EuroCup. Θα πάρει το «εισιτήριο» για το υψηλότερο επίπεδο;

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος των ευρωπαϊκών ανατροπών κι η ιστορική πρόκριση που θα τον βάλει στο κλειστό ελληνικό κλαμπ-ThemaSports
16/04 @ 09:15

ΠΑΟΚ: Ο Δικέφαλος των ευρωπαϊκών ανατροπών κι η ιστορική πρόκριση που θα τον βάλει στο κλειστό ελληνικό κλαμπ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ στη ρεβάνς του 1-0 του Βελγίου, με την παράδοση που έχει χτίσει ο Δικέφαλος τη νέα χιλιετία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να δείχνει πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και είσοδο σε ένα κλειστό κλαμπ ελληνικών συλλόγων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ