Ασταμάτητη Ίντερ μπήκε στο 2026 με τριάρα επί της Μπολόνια!
Εκμεταλλευόμενη τα κόρνερ της, η Ίντερ επικράτησε άνετα με σκορ 3-1 της Μπολόνια στο Μιλάνο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A!




Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την παρουσία του σε δεύτερο συνεχόμενο Final Four και 13ο συνολικά, καθώς βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, ώστε να διεκδικήσει το όγδοο τρόπαιο Ευρωλίγκας στην ιστορία του.
Στο πλευρό των «πράσινων» θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα βρεθεί στο Ντουμπάι το βράδυ της Πέμπτης (22/5) και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Άμπου Ντάμπι, ώστε να παρακολουθήσει το Final Four.
Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή (23/5) στις 18:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο χρονικά ημιτελικό και, εφόσον προκριθεί, θα συναντήσει στον τελικό τον νικητή του Ολυμπιακός-Μονακό που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 21:00.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις