Το +41 της Πάφου και το θετικό πρόσημο της Ανόρθωσης
Η Πάφος είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη... διαφορά στα γκολ υπέρ-κατά.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το... φάντασμα του ΑΠΟΕΛ δέχθηκε βαριά ιστορική ήττα από την Ανόρθωση και το ηχηρό χαστούκι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ταρακούνησε όλους στον «Αρχάγγελο».
Ο πρόεδρος της ομάδας Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ζήτησε να αποδείξουν ότι η ήττα στο πρωτάθλημα από την Κυρία ήταν μια κακή παρένθεση, με την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου να αποτελεί έναν αδιαπραγμάτευτο στόχο.
Με προίκα την νίκη με 2-1 στον πρώτο αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνης Αυγουστή καλούνται να σηκώσουν κεφάλι και να μην χάσουν ένα ματς που έχει... όλα τα χαρακτηριστικά ενός τελικού.
Η ήττα του Σαββάτου ανήκει στην ιστορία και σίγουρα έχει... «τσιγκλίσει» τον εγωισμό των ποδοσφαιριστών, με την τεχνική ηγεσία να ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα με στόχο την πρόκριση στους «4» του θεσμού. Από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στην Λάρνακα είναι δύσκολο να εντοπίσει κανείς θετικά με τις διαφοροποιήσεις που ετοιμάζει ο Σωφρόνης Αυγουστή να αποτελούν... γρίφο.