Οι θέσεις των εκπροσώπων των ομάδων που παρευρέθηκαν στη συζήτηση της Επιτροπής Νομικών για τροποποίηση στο νόμο περί Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και ειδικά στην Κάρτα Φιλάθλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ μέσω του Πρόδρομου Πετρίδη και ο Απόλλωνας μέσω του προέδρου του σωματείου, Ξενοφών Χαραλάμπους τάχθηκαν ξεκάθαρα υπέρ της πλήρης κατάργησης της Κάρτας Φιλάθλου ενώ ο Ευγένιος Χαμπουλλάς εκ μέρους της Ανόρθωσης τόνισε πως συμφωνεί με την τροποποίηση να μεταφερθεί το μητρώο στις ομάδες αλλά ζήτησε να καταργηθεί πλήρως το μητρώο του ΚΟΑ.
Εκ μέρους της ΑΕΛ, ο Θεόδωρος Αντωνίου επισήμανε πως υπάρχει πλήρης αποτυχία της κάρτας φιλάθλου και ίσως θα έπρεπε να συζητηθεί ακόμη και η πλήρης κατάργηση της.
Η Ομόνοια μέσω του Ανδρέα Δημητρίου υποστήριξε πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος τροποποίησης αφού δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό. Παρόμοια και η στάση της ΑΕΚ που θεωρεί την εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου επιτυχημένη.
Εκ μέρους της Ομόνοιας 29ης Μαΐου ο Αδάμος Ευσταθίου ρώτησε εάν θα δέχονταν τα κόμματα να δώσουν τα μητρώα των κομμάτων τους σε κάποιο δημόσιο φορέα και επισήμανε πως βία υπάρχει και με την κάρτα και χωρίς την κάρτα.
Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στον Απόλλωνα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη (23/08, 20:00), προκειμένου η ομάδα να είναι πανέτοιμη για να ξεκινήσει με το... δεξί στη σεζόν 2025-2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS