Ενώπιον της Επιτροπής Νομικών της Βουλής τίθεται αυτή την ώρα η πρόταση για τροποποίηση του νόμου περί Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η πρόταση κατατέθηκε από τον βουλευτή της ΕΔΕΚ, Κωστή Ευσταθίου και η συζήτηση άρχισε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης 23 Μαρτίου.
Η συζήτηση γίνεται παρουσία της Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Ειρήνη Λοΐζίδου Νικολαΐδου, εκπροσώπων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, της Αστυνομίας, της Νομικής Υπηρεσίας, του Οργανισμού Νεολαίας, του ΠΑΣΠ και του Συνδέσμου Διαιτητών, των προέδρων ΚΟΑ και ΚΟΠ, Ανδρέα Μιχαηλίδη και Γιώργου Κούμα αντιστοίχως, των προέδρων ή Διευθυντών των σωματείων ΑΕΛ, Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα, ΑΕΚ, Άρη, Νέας Σαλαμίνας, Ομόνοιας και Ομόνοιας 29ης Μαΐου, των ιδιοκτητών/διαχειριστών των σταδίων ΓΣΠ, Limassol Arena, AEK Arena και Αντώνης Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των Συνδέσμων Φιλάθλων των ΑΕΛ, Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνα, Νέας Σαλαμίνας και Ομόνοιας.
Η κύρια αλλαγή που προτείνεται είναι να μπορεί πλέον η κάθε ομάδα να διατηρεί το δικό της αρχείο με τα στοιχεία των οπαδών και όχι ο ΚΟΑ. Παράλληλα αυτό το αρχείο να είναι συνδεδεμένο με τον ΚΟΑ.
Προσπάθεια για την απόκτηση του Βέλικο Σίμιτς κάνει ο Απόλλωνας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS