Δυο μέρες πριν το ντέρμπι με την Ανόρθωση, σε ένα ρεπορτάζ είχαμε βάλει τον τίτλο, «μπαίνοντας το μυαλό του Τσόρνιγκερ».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η αλήθεια είναι ότι δεν… πέσαμε μέσα, ούτε προβλέψαμε τις δυο «αλχημείες» που έκανε, στον σχηματισμό της ενδεκάδας. Αναφερόμαστε στην επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Νάγιοκ, δίπλα από τον Ρομπέρζ, όπως και στην… έκπληξη να κινείται δίπλα από τον Κολ ο Αλεσαμί.
Ο Μαροκινό – Νορβηγός είναι παίχτης-τζόκερ, αλλά κάπου θα τον «κάψει» ο Γερμανός, άμα τον αλλάζει συνεχώς θέσεις…
Με τον Αμιν Χαμάς, να δείχνει κουρασμένο παλικάρι στα περισσότερα ματς του 2022 (αν θυμάστε ήρθε για δεύτερη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας), το πιο «δόκιμο» θα ήταν να χρησιμοποιηθεί ο συμπατριώτης του (έχουν κι οι δυο καταγωγή από το Μαρόκο) από την αρχή στην φυσική του θέση.
Από την στιγμή που υπάρχουν τρεις… καθαρόαιμες λύσεις για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, που ακούνε στα ονόματα Χάμπος Κυριάκου, Ντζουμ και Ντανίλο Σπόλιαριτς.
Επίσης, ο Νάγιοκ δεν ήταν τόσο καλός στα τελευταία ματς που έπαιζε κεντρικός χαφ, έχοντας την κλασική επιλογή Αυλωνίτη για μια θέση στόπερ, αναμέναμε ότι θα χρησιμοποιούσε τον Ελλαδίτη ως παρτενέρ του «Ρόμπι».
Ο προπονητής βλέπει καθημερινώς τους παίχτες στο Κολόσσι. Αυτός είναι ο παπάς, αυτός είναι και ο τατάς. Όμως, άμα επιμένει συνεχώς σε αλλαγές θέσεων μερικών παιχτών (ειδικά όταν έχει άλλους ετοιμοπόλεμους), αργά ή γρήγορα θα την «πατήσει».
Αποκλείουμε εκ των προτέρων, ότι ο «Τσόρνι» θα κατεβάσει τους ένδεκα που ξεκίνησαν χθες, στο πολύ καθοριστικό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία.
Πόλυς Χαραλάμπους
Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, η Ανόρθωση έγραφε ιστορία με «χρυσά» γράμματα στην Τραπεζούντα, αφού παρά την ήττα της με 1-0 από την Τραμπζονσπόρ σε ένα εχθρικό περιβάλλον, πήρε μία πανάξια πρόκριση στον επόμενο προκριματικό του Champions League κι έκανε περήφανους όλους τους Ελληνοκύπριους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/08 @ 11:27
Ξάφνιασε αρκετό κόσμο η απόκτηση του Μπράντον Τόμας από τον Απόλλωνα!
02/08 @ 13:58
Δυνατή κίνηση από τον Απόλλωνα με την προσθήκη Μπράντον Τόμας.
02/08 @ 09:33
Ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράντον Τόμας!
30/07 @ 12:45
Διαβάστε την αναφορά του Φανούριου για τον κ. Χέσκι και τον Απόλλωνα.
30/07 @ 11:43
Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
30/07 @ 11:15
Διαβάστε την ενημέρωση από τον Απόλλωνα για τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει στην Κύπρο.
BEST OF THEMASPORTS