Οι δηλώσεις του...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Σταύρος Γεωργίου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον Super Sport FM.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το ζευγάρι κυπέλλου ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση: «Αγωνίζονται οι πιο φορμαρισμένες ομάδες, η Ανόρθωση θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή στον επαναληπτικό, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με βάση και την εικόνα που είδαμε στο ΓΣΠ από το ΑΠΟΕΛ. Μου άρεσε πολύ το πλάνο που είχαν οι παίκτες, δεν περίμενα αυτό τον ρυθμό σε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Κετσπάγια προσπάθησε να κρατήσει το σκορ μέχρι το σημείο που αποφάσισε να ρισκάρει για να πάρει αποτέλεσμα».
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 11:22
Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για τα δύο νεαρά παιδιά που έκαναν επίσημο ντεμπούτο χθες με την ομάδα
12/05 @ 21:34
Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Σάμιος, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πάφο, για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ.
12/05 @ 17:43
Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βαγγέλης Σάμιος, για το αποψινό (19:00) ματς στο ΓΣΠ με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Πάφο, για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ:
12/05 @ 15:24
Στο καθιερωμένο match programme των εντός έδρας αγώνων του ΑΠΟΕΛ, ο Ευαγόρας Αντωνίου, παραχώρησε δηλώσεις.
12/05 @ 11:05
Ο ΑΠΟΕΛ θα ψάξει την νίκη κόντρα στην Πάφο για την ιστορία και τον κόσμο του
12/05 @ 10:15
Ο πρώην διοικητικός παράγοντας του ΑΠΟΕΛ και μέλος της ομάδας των 8 Γιώργος Γεωργίου απάντησε στον Πρόδρομο Πετρίδη με δηλώσεις του στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ
BEST OF THEMASPORTS